Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Όταν ο Θρύλος έκανε τον Μίτροβιτς να… παραμιλάει! (video/photos)

Όταν ο Θρύλος έκανε τον Μίτροβιτς να… παραμιλάει! (video/photos)
Σάββατο, 6 Αυγούστου 2022 - 16:51

Ο Μίτροβιτς είναι, αναμφίβολα ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής, υψηλότατου επιπέδου! Ένας παίκτης, ο οποίος έχει γράψει τη δική, εξαιρετική πορεία στην Πρέμιερ Λιγκ. Αφότου άφησε την Άντερλεχτ και μετακόμισε στο Νησί, φόρεσε τη φανέλα της Νιουκάστλ και τώρα της Φούλαμ. Μπορεί ο παιχταράς της ομάδας του Μάρκο Σίλβα να έβαλε σήμερα δύο γκολ στη Λίβερπουλ, αλλά κάποτε αδυνατούσε να νικήσει τον Ρομπέρτο και έβλεπε τον Μήτρογλου να τα καρφώνει! Ναι, τον Θρύλο είχε απέναντί του και… δύσκολο βράδυ, κάποτε, στο Champions League.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Ο Μίτροβιτς είναι ένας από τους πολλούς παικταράδες ανά την Ευρώπη, οι οποίοι κατά καιρούς γνώρισαν τι εστί… Ολυμπιακός. Και τι σημαίνει να υποτάσσεσαι στον Θρύλο! Ο Σέρβος άσος έκανε σήμερα αίσθηση, με τη φανέλα της Φούλαμ, αλλά τη σεζόν 2013-14, βρήκε απέναντί του τον Ολυμπιακό και… υποκλίθηκε. Μάλιστα, ο Ρομπέρτο και ο Μήτρογλου τον είχαν κάνει να… παραμιλάει, από την αδυναμία του να σκοράρει και τα γκολ των Πειραιωτών…

Δείτε το θρυλικό 0-3 στο Βέλγιο, επί της Άντερλεχτ και δείτε τις αντιδράσεις του Μίτροβιτς!

Διαβάστε επίσης