Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πίεση; Προφανώς! Στον Ολυμπιακό είσαι!

Πίεση; Προφανώς! Στον Ολυμπιακό είσαι!
Σάββατο, 6 Αυγούστου 2022 - 18:31

Τον εαυτό του σε... περίεργη και δύσκολη θέση έχει βάλει ο Ολυμπιακός με το 1-1 με την Σλόβαν Μπρατισλάβας στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Ο Θρύλος δεν κατάφερε να νικήσει στον πρώτο αγώνα με τους Σλοβάκους για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League και οφείλει να τα παίξει όλα για όλα στον δεύτερο (11/8, 21:30).

Προφανώς και στην ομάδα υπάρχει πίεση. Έτσι κι αλλιώς υπάρχει πίεση. Στον Ολυμπιακό είσαι. Και οι παίκτες το ξέρουν πολύ καλά ότι υπάρχει μεγάλη πίεση. Ειδικά τώρα, είναι ακόμη μεγαλύτερη που η ομάδα δεν είναι σε καλή κατάσταση και την ίδια στιγμή υπάρχουν ευρωπαϊκά παιχνίδια με μεγάλο «πρέπει».

Και μετά τον αποκλεισμό από τη Μακάμπι Χάιφα, από τον οποίο ήρθε και η λύση της συνεργασίας με τον Πέδρο Μαρτίνς, αυτό το «πρέπει» έχει μεγαλώσει ακόμη περισσότερο. Εννοείται πως δεν «χωράει» δεύτερο σερί ανάλογο αποτέλεσμα, ειδικά όταν, στη θεωρία, πρόκειται για ομάδες που σε καμία περίπτωση δεν είναι καλύτερές του, σε καμία περίπτωση δεν είναι καν στο επίπεδό του.

Όμως, αυτό ο Ολυμπιακός, με την Σλόβαν, θα πρέπει να το δείξει και στο γήπεδο. Στο πρώτο παιχνίδι δεν έπιασε καλή απόδοση, στο δεύτερο οφείλει να βελτιώσει πράγματα και κυρίως να πάρει τη νίκη και την πρόκριση. Δεν υπάρχει κάτι άλλο. Υπάρχει ένα τεράστιο «πρέπει». Και αυτό είναι η πρόκριση στα πλέι οφ του Europa League...

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης