Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έτσι σκέφτεται ο Κορμπεράν να κάνει πιο επιθετικό τον Ολυμπιακό

Έτσι σκέφτεται ο Κορμπεράν να κάνει πιο επιθετικό τον Ολυμπιακό
Κυριακή, 7 Αυγούστου 2022 - 14:13

Είναι σαφές ότι ο Ολυμπιακός πρέπει να παρουσιαστεί αλλαγμένος, την Πέμπτη. Αισθητά. Στη ρεβάνς απέναντι στη Σλόβαν Μπρατισλάβας, η ομάδα του Πειραιά οφείλει να εμφανίσει βελτιωμένο πρόσωπο. Να δείξει στοιχεία, τα οποία θα του επιτρέψουν να βγάλει συνολικά καλύτερη εικόνα, στο γήπεδο. Στην έδρα της Σλόβαν. Προκειμένου να καταφέρει να ‘χτυπήσει’ την αντίπαλό του και να σκοράρει. Ο Κάρλος Κορμπεράν έχει στο μυαλό του πολύ το γκολ, την επίθεση, τη δημιουργία. Και έχει συγκεκριμένα πράγματα στη σκέψη του, για το πως θα κάνει τον Ολυμπιακό πιο επιθετικό και ικανό να βρει δίχτυα.

Ο Ολυμπιακός δεν αρκείται σε τίποτε άλλο, πέρα από νίκη. Δεν θέλει να πάει το ματς ούτε στην παράταση, ούτε στα πέναλτι. Αν εντέλει φτάσει εκεί το πράγμα, θα είναι έτοιμος, θέλουμε να πιστεύουμε. Αλλά η ουσία είναι πως ο Κορμπεράν θέλει να δει την ομάδα του να κυριαρχεί στο γήπεδο και στο 90λεπτο επάνω να νικά. Να φύγει από την έδρα της Σλόβαν θριαμβευτής, μαζί με τον Ολυμπιακό. Και για να το κάνει αυτό, ο Κορμπεράν σκέφτεται να κάνει τροποποίηση, στην επίθεση.

Με ποιο τρόπο; Βάζοντας τον Ραντζέλοβιτς βασικό, στα άκρα. Βάζοντας τον Μασούρα στα άκρα. Και φέρνοντας τον Ζινκερνάγκελ πιο κεντρικά, σε έναν πιο ελεύθερο, δημιουργικό ρόλο. Ο Δανός βρήκε δίχτυα στη Χάιφα, αλλά αυτό δεν έφτασε. Και χρειάζεται να τονώσει και το δημιουργικό του παιχνίδι, προσφέροντας στην ομάδα περισσότερα. Η τριάδα αυτή, την οποία ο Κορμπεράν σκέφτεται να βάλει στη μεσοεπιθετική γραμμή, θα προσπαθήσει αφενός να σκοράρει, αφετέρου να δημιουργήσει, για τον Ελ Αραμπί. Ο οποίος, όπως όλα δείχνουν, θα είναι εκείνος ο οποίος θα επωμιστεί το βάρος στην επίθεση.

Είναι πιο πιθανό το σενάριο να δούμε Μασούρα-Ραντζέλοβιτς-Ζινκερνάγκελ-Ελ Αραμπί μπροστά και λιγότερο πιθανό το να δούμε βασικό, αυτή τη στιγμή, τον Γκάρι. Δεν αποκλείεται, ωστόσο.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης