Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Θρύλος, τη δουλειά του!

Ο Θρύλος, τη δουλειά του!
Δευτέρα, 8 Αυγούστου 2022 - 19:23

Η μέρα της... κρίσης για τον Ολυμπιακό, πλησιάζει. Ο Θρύλος αντιμετωπίζει την Σλόβαν Μπρατισλάβας την Πέμπτη στην Σλοβακία (11/8, 21:30) και ο στόχος είναι ξεκάθαρος. Πιο ξεκάθαρος, δεν γίνεται.

Οι «ερυθρόλευκοι» του Κάρλος Κορμπεράν θέλουν τη νίκη και την πρόκριση και δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα από αυτό. Δεν υπάρχει κάτι άλλο. Το γράψαμε και χθες, αν μπούμε στη διαδικασία να συζητάμε για το αν ο Ολυμπιακός μπορεί να περάσει, όσο και να μην είναι στο επίπεδο που μπορεί να παίξει, μία ομάδα όπως η Σλόβαν, τότε υπάρχει... θέμα.

Η Σλόβαν Μπρατισλάβας πήρε τη νίκη χθες με 3-0 επί της Σκάλιτσα για την 4η αγωνιστική στην Σλοβακία και είναι δεδομένο ότι ο Ολυμπιακός πρέπει να προσέξει. Άλλωστε, και στον Πειραιά του έβαλε δύσκολα.

Όμως, ο Θρύλος οφείλει να κοιτάξει πρώτα τον ίδιο του τον εαυτό. Να κοιτάξει τη δουλειά του, πώς θα βελτιωθεί, έστω και λίγο-λίγο κάθε φορά, πώς να πάρει τη νίκη και την πρόκριση. Δεν υπάρχει κάτι άλλο. Μονόδρομος είναι.

Θρύλε, γερά!

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης