Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αντίστροφα για τη «μάχη» στην Μπρατισλάβα (photo)

Αντίστροφα για τη «μάχη» στην Μπρατισλάβα (photo)
Δευτέρα, 8 Αυγούστου 2022 - 20:25

Λίγες μέρες έμειναν για το πολύ σημαντικό παιχνίδι του Ολυμπιακού με αντίπαλο την Σλόβαν Μπρατισλάβας, την Πέμπτη 11/8 (21:30) στην Σλοβακία. Τρεις μέρες, για την ακρίβεια.

Ο Ολυμπιακός μετράει ήδη αντίστροφα, γνωρίζοντας ότι διακυβεύονται πολλά εδώ. Δεν «χωράει», άλλωστε, άλλος ένας αποκλεισμός, τόσο νωρίς. Και, ειδικά, από μία ομάδα που είναι τελείως στα μέτρα του, όσο και ο ίδιος να μην βρίσκεται σε καλή κατάσταση.

Τρεις μέρες έμειναν, λοιπόν, και στην ομάδα συνεχίζουν την σκληρή δουλειά. Άλλωστε, μετά από ό,τι έγινε απέναντι στη Μακάμπι Χάιφα, δεν γίνεται και αλλιώς. Προτιμότερη η σκληρή δουλειά και τα έργα από τα λόγια. Δεδομένο και αυτό.

Στην ομάδα, λοιπόν, ετοιμάζονται για τη μάχη της Πέμπτης στην Μπρατισλάβα. Και οφείλουν να τα δώσουν όλα για να κερδίσουν και τον αγώνα και την πρόκριση. Αλλά και χρόνο και μεγαλύτερη ηρεμία...

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης