Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η κινητικότητα του Ολυμπιακού για δύο εξτρέμ επιβεβαιώνει το ρεπορτάζ

Η κινητικότητα του Ολυμπιακού για δύο εξτρέμ επιβεβαιώνει το ρεπορτάζ
Τετάρτη, 10 Αυγούστου 2022 - 10:29

Είναι σαφές ότι η ομάδα του Ολυμπιακού χρειάζεται ενίσχυση στα άκρα. Ο Ολυμπιακός «πονάει» στα εξτρέμ και κοιτάζει να διορθώσει τα κακώς κείμενα εκεί. Και ψάχνει, όπως φαίνεται, δύο ποδοσφαιριστές. Σας είχαμε αναφέρει από χθες πως ο Θρύλος κινείται για να αποκτήσει περισσότερους του ενός ποδοσφαιριστές, για τα «φτερά» της επίθεσης, προκειμένου να δώσει στην ομάδα του την ώθηση την οποία χρειάζεται, σε δημιουργία και εκτέλεση, από εκεί. Η ομάδα του Πειραιά φέρεται να ασχολείται με τις υποθέσεις του Τέγιο, του Ντε Λα Φουέντε, του Καμπράλ και δείχνει ότι δεν θα αρκεστεί σε έναν εξτρέμ, για το νέο ρόστερ της.

Το ρεπορτάζ δείχνει να επιβεβαιώνεται. Οι Ισπανοί… οργιάζουν για Τέγιο, οι Γάλλοι για Ντε Λα Φουέντε και οι Πορτογάλοι για Καμπράλ. Ο Ολυμπιακός δείχνει να είναι σε φουλ κινητικότητα και η σκέψη των ανθρώπων της ομάδας του λιμανιού, για περισσότερους από έναν εξτρέμ, με μεταγραφή, δείχνει να επιβεβαιώνεται.

Οι εξελίξεις αναμένεται να τρέξουν άμεσα. Κατά 99,9% αμέσως μετά τη ρεβάνς με τη Σλόβαν, θα προχωρήσει ο Ολυμπιακός σε κινήσεις και πλέον αναμένουμε… αφίξεις.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης