Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Καρέ-καρέ η δουλειά των παικτών ενόψει Σλόβαν! (photos)

Καρέ-καρέ η δουλειά των παικτών ενόψει Σλόβαν! (photos)
Τετάρτη, 10 Αυγούστου 2022 - 09:59

Η αντίστροφη μέτρηση τελειώνει! Ο Ολυμπιακός είναι μια ανάσα από τη μεγάλη ρεβάνς με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας, για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League και φυσικά όλο το ενδιαφέρον είναι στραμμένο εκεί. Με προβλήματα και απουσίες, όπως αναφέραμε, ο Ολυμπιακός δουλεύει εντατικά, για να προετοιμαστεί καταλλήλως, να πάει στην Μπρατισλάβα και να νικήσει, για να πάρει εκείνος την πρόκριση. Και να συνεχίσει στο Europa League, στα πλέι οφ των προκριματικών και από εκεί, στους ομίλους.

Η ομάδα είναι συγκεντρωμένη και παρά τα προβλήματα, έχει πάθος και πίστη στο αποτέλεσμα που θα της δώσει την πρόκριση. Και αυτό θα ψάξει, μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο, στο ματς της Μπρατισλάβας. Ο Ολυμπιακός είναι αποφασισμένος να συνεχίσει στο υψηλό επίπεδο του Europa League και για αυτό θα παλέψει, με νύχια και με δόντια. Το πρωί της Τετάρτης 10/8 έκανε την τελευταία του προπόνηση, στο Ρέντη, αφού δεν θα προπονηθεί στο γήπεδο της Σλόβαν. Εκεί θα κάνει μόνο τη Συνέντευξη Τύπου του, πριν το ματς.

Μετά τα πλάνα από το βίντεο του Olympiacos TV πάμε να δούμε και καρέ-καρέ την προπόνηση του Θρύλου. Χορταστικό photostory από το προπονητικό του Ολυμπιακού, καθώς η ομάδα εντείνει και ολοκληρώνει την προετοιμασία της, για το μεγάλο ματς της Πέμπτης!

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης