Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η Ρεν καραδοκεί για τον Μαντί Καμαρά

Η Ρεν καραδοκεί για τον Μαντί Καμαρά
Κυριακή, 14 Αυγούστου 2022 - 10:37

Η Ρεν είναι μια ομάδα, η οποία έχει εκφράσει ενδιαφέρον, για να κάνει δικό της τον Μαντί Καμαρά. Ο Αφρικανός άσος αρέσει στη γαλλική ομάδα, η οποία φέρεται να αναζητεί έναν ποδοσφαιριστή με τα χαρακτηριστικά του, προκειμένου να ενισχύσει εκείνη το κέντρο της. Ο Καμαρά, από την άλλη, φαίνεται ότι έχει… τελματώσει, εδώ στο λιμάνι. Πρόκειται για έναν πολύ ποιοτικό ποδοσφαιριστή, ο οποίος όμως εδώ και αρκετό καιρό, περνά περίοδο αγωνιστικής κάμψης. Αυτό βέβαια δεν επηρεάζει τη Ρεν, η οποία ξέρει ότι ο Μαντί είναι ένα ποδοσφαιριστής με μεγάλη αξία, ικανός να την ανεβάσει επίπεδο.

Αναμένουμε εξελίξεις, στο θέμα. Αλλά όχι άμεσα. Τώρα προέχουν για τον Ολυμπιακό τα ματς με τον Απόλλωνα Λεμεσού. Και ο Μαντί Καμαρά είναι στη λίστα για τα ματς αυτά. Εξάλλου, η Ρεν δεν έχει καταθέσει πρόταση, μέχρι στιγμής. Υπάρχει ένα εκδηλωμένο ενδιαφέρον και ρεπορτάζ από τη Γαλλία που το αναδεικνύουν. Πρόταση όμως δεν υπάρχει.

Μοιάζει πολύ πιθανό, μετά τα ματς με τον Απόλλωνα Λεμεσού, να «τρέξουν» εξελίξεις, στο θέμα πώλησης του Μαντί Καμαρά, στη γαλλική ομάδα. Μένουμε συντονισμένοι και το παρακολουθούμε…

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης