Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Χουάνγκ: «Παίζω για τους οπαδούς!» (videos)

Χουάνγκ: «Παίζω για τους οπαδούς!» (videos)
Παρασκευή, 19 Αυγούστου 2022 - 14:58

Ο Θρύλος ανέδειξε χθες τον Ίνμπομ Χουάνγκ, ο οποίος με την απόδοσή του ξεχώρισε, στο ματς με τον Απόλλωνα Λεμεσού! Ο Νοτιοκορεάτης μίλησε στην κάμερα του Olympiacos TV, μετά το 1-1 της Λευκωσίας και τόνισε χαρούμενος, αλλά όχι τόσο (λόγω ισοπαλίας) με το ντεμπούτο του… «Να νικήσουμε τον Απόλλωνα στην έδρα μας», είπε και ξαναείπε ο Νοτιοκορεάτης άσος, στις δηλώσεις του μετά το ματς στο ΓΣΠ!

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βοήθησα την ομάδα. Δεν είμαι απόλυτα ευτυχισμένος, όμως, γιατί δεν κερδίσαμε. Ελπίζω όλοι μαζί να είμαστε χαρούμενοι στο δικό μας γήπεδο και να τους κερδίσουμε (σ.σ. τον Απόλλωνα Λεμεσού). Ανυπομονώ να παίξουμε με τους φιλάθλους μας, που θα είναι περισσότεροι!

Έμεινα έκπληκτος με το πόσοι οπαδοί μας ήρθαν να μας υποστηρίξουν. Και είμαι πολύ περήφανος για εκείνους. Και χαρούμενος.

Όπως είπα και στη συνέντευξη της παρουσίασής μου, όσο περισσότερα παιχνίδια παίζω, τόσο πιο πολύ θα με αγαπάει ο κόσμος. Αυτός είναι ο στόχος μου, από τότε που άρχισα να παίζω ποδόσφαιρο. Παίζω για τους οπαδούς! Σήμερα λοιπόν είμαι πολύ ευτυχισμένος, αλλά θα το ξαναπώ. Όχι τόσο, γιατί δεν κερδίσαμε. Και έτσι, στην έδρα μας πρέπει να κερδίσουμε και να είμαστε όλοι μαζί η πιο ευτυχισμένη ομάδα στο κόσμο», δήλωσε στην κάμερα του Olympiacos TV, ο Ίνμπομ Χουάνγκ!

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης