Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η ώρα του Ντε Λα Φουέντε...

Η ώρα του Ντε Λα Φουέντε...
Παρασκευή, 19 Αυγούστου 2022 - 22:13

Πέρα από τον Ίνμπομ Χουάνγκ, ντεμπούτο με τον Ολυμπιακό στην Κύπρο, στο ματς των πλέι οφ του Europa League με τον Απόλλωνα Λεμεσού, έκανε και ο Κονράντ Ντε Λα Φουέντε. Ο Αμερικανός εξτρέμ πραγματοποίησε την πρώτη του εμφάνιση με τη νέα του ομάδα, τον Θρύλο, παίζοντας στα τελευταία λεπτά του ματς στο ΓΣΠ, απέναντι στους πρωταθλητές Κύπρου.

Η ταχύτητα του 21χρονου άσου έγινε αισθητή με το… καλησπέρα. Εξάλλου, πρόκειται για έναν εκρηκτικό, ταχύτατο και ικανό στο «ένας εναντίον ενός» παίκτη! Ο Κάρλος Κορμπεράν πιστεύει πολύ στις ικανότητες του Ντε Λα Φουέντε, για αυτό και τον έριξε από νωρίς στα… βαθιά. Όπως φαίνεται, μάλιστα, αναμένεται να πάρει περισσότερο χρόνο από τον Ισπανό τεχνικό στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος την Κυριακή (21/8).

Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει στις 22:00 τον ΠΑΣ Γιάννινα στο «Γ. Καραϊσκάκης», με τον Ντε Λα Φουέντε να συστήνεται στον «ερυθρόλευκο» κόσμο.

Υπενθυμίζεται, ότι ο Ντε Λα Φουέντε έχει «ξεπεταχτεί» από την Ακαδημία της Μπαρτσελόνα. Μάλιστα, δεν θα γινόταν να μην έχει γνωρίσει τον Λιονέλ Μέσι. Με τον Αργεντινό άσο, συνυπήρξε στην πρώτη ομάδα των «μπλαουγκράνα» και έκανε προπονήσεις μαζί του. Βέβαια, δεν κατάφερε να παίξει σε αγώνα μαζί του, με τον Ρόναλντ Κούμαν στον πάγκο. Έπαιξε, ωστόσο, ως αντίπαλος του 35χρονου άσου στη Γαλλία, στο περσινό 0-0 της Μαρσέιγ με αντίπαλο την Παρί Σεν Ζερμέν. Μάλιστα, είχαν την ευκαιρία να τα πουν και μετά τη λήξη του αγώνα.

Πάντως, στην «Μπάρτσα», ο Αμερικανός εξτρέμ βρέθηκε στο ίδιο σχήμα στην ομάδα των Καταλανών με παίκτες όπως ο Πιάνιτς, ο Μπουσκέτς, ο Ζόρντι Άλμπα, ο Τερ Στέγκεν, ο Ντεμπελέ και όχι μόνο.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης