Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στην... άκρη (για λίγο) η Ευρώπη, στροφή στο πρωτάθλημα!

Στην... άκρη (για λίγο) η Ευρώπη, στροφή στο πρωτάθλημα!
Παρασκευή, 19 Αυγούστου 2022 - 23:28

Ο Ολυμπιακός κρατά την τύχη στα χέρια του, όσον αφορά στην πρόκριση στη φάση των ομίλων του Europa League. Οι «ερυθρόλευκοι» αναδείχθηκαν ισόπαλοι (1-1) με τον Απόλλωνα Λεμεσού στην Κύπρο, στο πρώτο ματς των πλέι οφ της διοργάνωσης, ωστόσο έστρεψαν ήδη την προσοχή τους στο πρωτάθλημα. Ο Θρύλος κάνει πρεμιέρα στην Super League την Κυριακή (21/8), αντιμετωπίζοντας στις 22:00 τον ΠΑΣ Γιάννινα στο «Γ. Καραϊσκάκης», για την 1η αγωνιστική.

Οι Πειραιώτες έχουν αφήσει στην… άκρη (για λίγο) την Ευρώπη και έχουν ρίξει το βάρος τους στην ομάδα των Ιωαννίνων, με στόχο το καλύτερο ξεκίνημα στο δρόμο για το 48ο πρωτάθλημα. Η «μάχη» για το 48ο πρωτάθλημα του Ολυμπιακού, λοιπόν, ξεκινάει την Κυριακή, από τον Ναό!

Ο στόχος των «ερυθρόλευκων» ξεκάθαρος, η νίκη. Ο Ολυμπιακός χρειάζεται μία νίκη αυτή την περίοδο, τόσο για βαθμολογικούς λόγους, όσο και για την τόνωση της ψυχολογίας του. Εξάλλου, την Πέμπτη (25/8, 22:00) ακολουθεί η μεγάλη ρεβάνς με τους πρωταθλητές Κύπρου στο Φάληρο, εκεί όπου ο Ολυμπιακός θέλει να «καθαρίσει» την υπόθεση πρόκριση στη φάση των ομίλων του Europa League.

Χρόνος, λοιπόν, για ξεκούραση δεν υπάρχει για τον Ολυμπιακό. Ο Κάρλος Κορμπεράν ετοιμάζει ήδη τα πλάνα του, θέλοντας να ξεκινήσει με το «δεξί» στο πρωτάθλημα της φετινής σεζόν. Η ομάδα επέστρεψε τα ξημερώματα της Παρασκευής (19/8) στην Ελλάδα, από την Κύπρο και μπήκε άμεσα σε ρυθμό προετοιμασίας για το παιχνίδι της Κυριακής με τον ΠΑΣ.

Σήμερα, έκαναν χαλάρωμα όσοι έπαιξαν στην Κύπρο, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά. Το Σάββατο (20/8), ο Ολυμπιακός θα γυμναστεί κανονικά και στη συνέχεια, θα ανακοινωθεί από τον Ισπανό τεχνικό και η πρώτη αποστολή πρωταθλήματος, για τη νέα σεζόν.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Και τώρα, πρωτάθλημα

Και τώρα, πρωτάθλημα

Για λίγο στην άκρη ο Απόλλων Λεμεσού, υπάρχει η πρεμιέρα για το 48ο με αντίπαλο τον ΠΑΣ (21/8, 22:00)...