Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Απόψε κιόλας τους δείχνει ποιος κάνει κουμάντο

Απόψε κιόλας τους δείχνει ποιος κάνει κουμάντο
Κυριακή, 21 Αυγούστου 2022 - 10:11

Αφού μας είπαν ότι ο Παναθηναϊκός πάει για πρωτάθλημα, αφού μας τόνισαν ότι ο ΠΑΟΚ θέλει τον τίτλο, αλλά δεν το… λέει, αφού μας έκαναν σαφές ότι η ΑΕΚ θα κάνει… ό,τι μπορεί και δεν μπορεί, για να το πάρει εκείνη, ήρθε η ώρα να μιλήσει και ο Ολυμπιακός. Ο οποίος εδώ και τόσο καιρό το μόνο το οποίο κάνει είναι να δέχεται… κριτική! Και να στήνεται στο «απόσπασμα», επειδή δεν αποδίδει όπως πρέπει. Δεν λέμε, φυσικά, για τους ΓΑΥΡΟΥΣ, αλλά για τους… «απέναντι», οι οποίοι έχουν βρει την ευκαιρία και… «πυροβολούν» τον Ολυμπιακό με επικοινωνιακές μπαρούφες.

Απόψε όμως γίνεται η αρχή, για κάτι νέο. Για μια νέα προσπάθεια, στη φετινή Σούπερ Λιγκ. Μια νέα προσπάθεια, η οποία θα φέρει στο λιμάνι το 48ο. Και η οποία δεν θα σταματήσει πουθενά, όσα εμπόδια και αν της βάλουν στον δρόμο… Ο Ολυμπιακός έχει την ευκαιρία να μπει δυνατά στο νέο πρωτάθλημα και να δείξει με το «καλησπέρα» το ποιος θα έχει τον πρώτο λόγο για τον τίτλο. Απόψε κιόλας τους δείχνει ποιος κάνει κουμάντο.

Θέλησαν από χθες Σάββατο, οι δυνάμεις της «εξυγίανσης», να στείλουν… «μήνυμα». Ο Ολυμπιακός πρέπει να δείξει ότι το έλαβε και ότι το κατανοεί. Πως; Με το να μπει στο γήπεδο και να κάνει δική του την αποψινή νίκη απέναντι στον ΠΑΣ. Απόψε κιόλας πρέπει να δείξει στους «απέναντι», πόσο μακριά είναι από το να τον φτάσουν και να του πάρουν τον τίτλο…

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Πάμε στο Καραϊσκάκη…

Πάμε στο Καραϊσκάκη…

Κυριακάτικη βραδιά-«όνειρο»… Το ραντεβού δίνεται στο ομορφότερο γήπεδο της χώρας. Εκεί όπου χτυπάει η καρδιά μας…

Αρχίζει η «μάχη» για το 48ο!

Αρχίζει η «μάχη» για το 48ο!

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται στις 22:00 τον ΠΑΣ Γιάννινα, στο Καραϊσκάκη, για την πρώτη αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ.