Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το πρώτο match programme του πρωταθλήματος είναι εδώ! (e-mag)

Το πρώτο match programme του πρωταθλήματος είναι εδώ! (e-mag)
Κυριακή, 21 Αυγούστου 2022 - 12:40

Έφτασε η ώρα για την πρώτη μεγάλη αναμέτρηση του πρωταθλήματος. Απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα, ο Ολυμπιακός έχει την ευκαιρία να μπει με το «δεξί» στις υποχρεώσεις του, στο πρωτάθλημα. Και θα το πράξει στο Καραϊσκάκη, απέναντι στην ομάδα των Ιωαννίνων, με τον κόσμο στο πλευρό του. Ο Θρύλος έχει την πρεμιέρα του, στη Σούπερ Λιγκ, μέσα στο γήπεδό του. Και παράλληλα, μια μοναδική ευκαιρία να μπει όπως πρέπει στην «κούρσα» για το 48ο. Και να μην αφήσει περιθώρια αμφισβήτησης. Ο λαός του Θρύλου θα είναι εκεί και μπαίνει ήδη σε… κλίμα.

Ο Θρύλος βάζει τους φιλάθλους του από νωρίς σε κατάσταση… εξέδρας. Φέρνει το πρώτο επίσημο περιοδικό για το νέο πρωτάθλημα, σε ηλεκτρονική μορφή και βάζει τον κόσμο σε… mood γηπέδου! Διαβάστε το Match Programme της αναμέτρησης Ολυμπιακός - ΠΑΣ Γιάννινα, της πρεμιέρας των «ερυθρόλευκων» στο πρωτάθλημα Super League Ελλάδας 2022-23.

Πατήστε ΕΔΩ.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Αλλαγές με ΠΑΣ, ενόψει Απόλλωνα Λεμεσού

Αλλαγές με ΠΑΣ, ενόψει Απόλλωνα Λεμεσού

Ο Ολυμπιακός επικεντρώνεται στο σημερινό ματς, με τον ΠΑΣ (22:00) έχοντας στο μυαλό του να διατηρηθεί σε τοπ επίπεδο και για την πρόκριση απέναντι στον Απόλλωνα Λεμεσού.