Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αλλαγές με ΠΑΣ, ενόψει Απόλλωνα Λεμεσού

Αλλαγές με ΠΑΣ, ενόψει Απόλλωνα Λεμεσού
Κυριακή, 21 Αυγούστου 2022 - 13:29

Το μυαλό όλων στον Ολυμπιακό είναι σήμερα αποκλειστικά στραμμένο στην επικείμενη πρεμιέρα του πρωταθλήματος, με τον ΠΑΣ Γιάννινα; Αποκλειστικά; Ναι, αλλά… και όχι. Αγωνιστικά η ομάδα είναι 100% εδώ, αλλά ο Κάρλος Κορμπεράν ξέρει ότι πρέπει να έχει στο μυαλό του λιγάκι και τη μεγάλη ρεβάνς της Πέμπτης, για τα πλέι οφ του Europa League, με αντίπαλο τον Απόλλωνα Λεμεσού. Ο Ισπανός τεχνικός ξέρει καλά πως απόψε η ομάδα του δεν έχει περιθώρια για απώλειες, όμως και το ματς της Πέμπτης, η ρεβάνς στο Καραϊσκάκη, είναι ένας αγώνας χωρίς αύριο και ένας αγώνας που κρίνει το ευρωπαϊκό μέλλον της ομάδας του Πειραιά.

Ο Κάρλος Κορμπεράν αναμένεται να παρατάξει μια ομάδα με αλλαγές, σε σχέση με εκείνη την οποία είδαμε την περασμένη Πέμπτη, στο ΓΣΠ. Ο Ολυμπιακός επικεντρώνεται στο σημερινό ματς, με τον ΠΑΣ (22:00) έχοντας στο μυαλό του να διατηρηθεί σε τοπ επίπεδο και για την πρόκριση απέναντι στον Απόλλωνα Λεμεσού.

Στην ενδεκάδα, την οποία θα προσπαθήσουμε να αναλύσουμε θέση-θέση παρακάτω, επιχειρώντας να προσεγγίσουμε την πιθανή τελική απόφαση του Κορμπεράν, για το αποψινό ματς, αναμένουμε να δούμε τον Μασούρα και τον Ντε Λα Φουέντε, μεταξύ άλλων. Δεν είναι και οι μόνες αλλαγές, αλλά αυτές είναι σημαντικές, αφού σημαίνουν ότι αφενός ο Μασούρας ανέβασε ρυθμό και είναι ετοιμοπόλεμος, αφετέρου ότι ο Ντε Λα Φουέντε έχει πατήσει γκάζι για τα καλά και είναι έτοιμος να ανεβάσει το επίπεδο προσφοράς του, στην ομάδα.

Αναμένουμε με ενδιαφέρον να δούμε το πως ο Θρύλος θα επιχειρήσει να κάνει απόψε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα, χωρίς να χρειαστεί να βγάλει από το μυαλό του, το πως θα προκριθεί την Πέμπτη, στους ομίλους του Europa League.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Η «σκηνή» είναι δική του

Η «σκηνή» είναι δική του

Ο Κόνραντ Ντε Λα Φουέντε αναμένεται απόψε (22:00 απέναντι στον ΠΑΣ) να «συστηθεί» για τα καλά στον κόσμο του Ολυμπιακού.