Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η «σκηνή» είναι δική του

Η «σκηνή» είναι δική του
Κυριακή, 21 Αυγούστου 2022 - 14:21

Η πρεμιέρα του πρωταθλήματος είναι εδώ και στις 22:00 ο Ολυμπιακός μπαίνει στη μάχη της διεκδίκησης και του εφετινού τίτλου, με τον τίτλο του φαβορί πάντα να τον συνοδεύει. Και ας… προσπαθούν οι απέναντι να τον απονείμουν σε οποιονδήποτε άλλο, παρά σε εκείνον που πραγματικά τον αξίζει. Όπως σας είπαμε νωρίτερα, ο Κάρλος Κορμπεράν αναμένεται να κάνει αλλαγές στην ομάδα του, προκειμένου και να την φρεσκάρει, αλλά και να της δώσει τη δυνατότητα να βγάλει την εικόνα που πρέπει, στο γήπεδο. Και φυσικά, να την κρατήσει φρέσκια και σε εγρήγορση και για τη ρεβάνς με τον Απόλλωνα Λεμεσού, την προσεχή Πέμπτη, επίσης στον Ναό.

Το πρώτο όνομα που ξεχωρίζει, στις πιθανές επιλογές του Κορμπεράν, για την ενδεκάδα, είναι εκείνο του Κόνραντ Ντε Λα Φουέντε. Και για προφανείς λόγους. Ο Αμερικανός διεθνής εξτρέμ του Θρύλου γνωρίζει καλά ότι τα βλέμματα απόψε θα είναι στραμμένα εν πολλοίς επάνω του. Ο κόσμος του Ολυμπιακού «διψάει» να τον δει σε δράση και η πραγματικότητα είναι πως οι φίλοι του Ολυμπιακού έχουν ανάγκη τον «αέρα» του νεαρού ακραίου επιθετικού. Την «αύρα» του.

Η «σκηνή» απόψε είναι δική του. Ο Κόνραντ Ντε Λα Φουέντε αναμένεται απόψε (22:00 απέναντι στον ΠΑΣ) να «συστηθεί» για τα καλά στον κόσμο του Ολυμπιακού. Ευχή όλων να είναι έτοιμος και σε καλό ποσοστό απόδοσης, για να μπορέσει και ο Κορμπεράν άμεσα να στηρίζεται επάνω του, ακόμη περισσότερο. Και να πάρει από εκείνον εκείνα τα οποία προσμένει.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Αλλαγές με ΠΑΣ, ενόψει Απόλλωνα Λεμεσού

Αλλαγές με ΠΑΣ, ενόψει Απόλλωνα Λεμεσού

Ο Ολυμπιακός επικεντρώνεται στο σημερινό ματς, με τον ΠΑΣ (22:00) έχοντας στο μυαλό του να διατηρηθεί σε τοπ επίπεδο και για την πρόκριση απέναντι στον Απόλλωνα Λεμεσού.