Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Καλύτερα ο Γκάρι, αλλά...

Καλύτερα ο Γκάρι, αλλά...
Τρίτη, 23 Αυγούστου 2022 - 00:22
Αρθρογράφος: Στράτος Ζαλούμης
ΣΤΡΑΤΟΣ ΖΑΛΟΥΜΗΣ

Το έχουμε γράψει κι άλλες φορές, ο υγιής Γκάρι Ροντρίγκες είναι παίκτης που μπορεί να δώσει πράγματα στον Ολυμπιακό. Ο υγιής, ε! Ο Γκάρι Ροντρίγκες με τα συνεχόμενα μυϊκά προβλήματα τραυματισμών, είναι περιττός. Τόσο απλά. Τόσο ξεκάθαρα.

Λέγεται πως ο εξτρέμ από το Πράσινο Ακρωτήρι είναι καλύτερα με βάση το τελευταίο πρόβλημα που είχε εμφανίσει. Αλλά δεν είναι και πολύ βέβαιο ότι θα είναι έτοιμος για τον πολύ σημαντικό αγώνα της Πέμπτης (25/8, 22:00) με τον Απόλλωνα Λεμεσού.

Αισθάνεται, λέει, καλύτερα, αλλά όλα δείχνουν ότι η επιστροφή του πάει για το παιχνίδι της Δευτέρας με τον Αστέρα στην Τρίπολη. Φυσικά, έχουμε μπροστά μας λίγες μέρες μέχρι τον αγώνα με τον Απόλλωνα Λεμεσού και οι προπονήσεις της Τρίτης και της Τετάρτης θα κρίνουν το βαθμό ετοιμότητάς του.

Βέβαια, με τη συχνότητα που εμφανίζει θέματα, για να είναι σε θέση ο Κάρλος Κορμπεράν να τον υπολογίζει, θα πρέπει σίγουρα να βγάλει πρώτα την προπόνηση της Τρίτης. Οι πιθανότητες, πάντως, να προλάβει το ματς της Πέμπτης, όσο καλύτερα και να νιώθει, δεν είναι υπέρ του.

Πάντως, πέρα από όλα τα άλλα, το θέμα με τον Γκάρι, με τους συνεχείς τραυματισμούς και με το πότε και αν επιστρέφει σύντομα, έχει αρχίζει και κουράζει. Πολύ...

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης