Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Από τη Γαλλία αρχίζει το ευρωπαϊκό του ταξίδι ο Ολυμπιακός

Από τη Γαλλία αρχίζει το ευρωπαϊκό του ταξίδι ο Ολυμπιακός
Σάββατο, 27 Αυγούστου 2022 - 10:12

Μία ημέρα μετά την κλήρωση της φάσης των ομίλων του Europa League, η οποία έφερε στον δρόμο του Ολυμπιακού την Καραμπάγκ, τη Φράιμπουργκ και τη Ναντ, έρχεται και το αναλυτικό πρόγραμμα των αγώνων της ομάδας του Πειραιά στον έβδομο όμιλο. Η αρχή γίνεται στη Γαλλία και δη απέναντι στη Ναντ. Εκεί ο Ολυμπιακός θα δώσει το πρώτο του παιχνίδι, για το φετινό Europa League και στόχος του είναι να αρχίσει «με το δεξί».

Το πρώτο ματς, λοιπόν, στις 8 Σεπτεμβρίου, είναι εκτός έδρας με τη Ναντ. Ακολουθεί η πρώτη εντός έδρας αναμέτρηση και αυτή θα είναι απέναντι στη Φράιμπουργκ. Στη συνέχεια, η ομάδα του Κάρλος Κορμπεράν θα υποδεχθεί την Καραμπάγκ, στην τρίτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων.

Τέταρτη αγωνιστική εκτός έδρας, για το ματς με την Καραμπάγκ. Πέμπτη αγωνιστική στη Γερμανία, για το εκτός έδρας παιχνίδι με τη Φράιμπουργκ και ο όμιλος κλείνει με τη ‘μάχη’ στο Καραϊσκάκη, απέναντι στη Ναντ. Με την ευχή όλων να πανηγυρίζουμε τελευταία αγωνιστική, την πρόκριση στα νοκ-άουτ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

1η αγωνιστική (8/9): Ναντ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

2η αγωνιστική: (15/9): ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-Φράιμπουργκ

3η αγωνιστική: (6/10): ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-Καραμπάγκ

4η αγωνιστική: (13/10): Καραμπάγκ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

5η αγωνιστική: (27/10): Φράιμπουργκ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

6η αγωνιστική: (3/11): ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-Ναντ

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης