Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δεν είναι μόνο ο Ολυμπιακός αυτό που πρέπει να μάθει γρήγορα, ο Κορμπεράν

Δεν είναι μόνο ο Ολυμπιακός αυτό που πρέπει να μάθει γρήγορα, ο Κορμπεράν
Σάββατο, 27 Αυγούστου 2022 - 13:18

Το πρωτάθλημα συνεχίζεται. Άμεσα κιόλας. Δεν έχει περιθώρια ο Ολυμπιακός για να ηρεμήσει, να γιορτάσει την πρόκριση στους ομίλους του Europa League και να πάρει ανάσες. Φεύγει άμεσα για Τρίπολη, όπου το βράδυ της Δευτέρας, θα παίξει απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης, για τη δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος. Και εδώ έρχεται και σηκώνεται ένα σημαντικό θέμα, το οποίο δεν πρέπει στον Ολυμπιακό να… παραβλέπουν. Δεν είναι μόνο ο Ολυμπιακός αυτό που πρέπει να μάθει γρήγορα, ο Κορμπεράν. Δεν είναι μόνο η ομάδα του…

Μπαίνοντας για τα καλά στη διαδικασία της Σούπερ Λιγκ, ο Ισπανός προπονητής του Θρύλου οφείλει να γίνεται ολοένα και… σοφότερος. Για το πως αντιμετωπίζουν τον Ολυμπιακό οι αντίπαλοι. Για τους αμυντικούς-Ταλιμπάν, οι οποίοι… βαράνε στο ψαχνό τους παίκτες του Ολυμπιακού… Για τους διαιτητές-Ταλιμπάν, οι οποίοι όταν γίνονται τέτοια… «μαρκαρίσματα» (ο Θεός να τα κάνει) τυγχάνει να έχουν αλλού στραμμένο το βλέμμα τους και οι κόκκινες γίνονται κίτρινες ή… παρατηρήσεις.

Για τα VAR που δουλεύουν στα… κόκκινα για να ακυρώνονται τα γκολ του Ολυμπιακού και να μετρούν των αντιπάλων του, ενώ στους άλλους τυγχάνει και… χαλάνε τα VAR και δεν δουλεύουν της προκοπής… Ο Κορμπεράν οφείλει να γίνει άμεσα… σοφότερος. Το πρωτάθλημα «τρέχει» και δεν… περιμένει.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης