Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Προπονήθηκε ξανά με τον Θρύλο ο Ρέτσος

Προπονήθηκε ξανά με τον Θρύλο ο Ρέτσος
Τετάρτη, 31 Αυγούστου 2022 - 00:14

Μόνο η ανακοίνωση μένει για την επισημοποίηση της επιστροφής του Παναγιώτη Ρέτσου στον Ολυμπιακό. Πραγματικά, όμως! Ο Έλληνας αμυντικός όχι μόνο έχει έρθει στην Ελλάδα, αλλά προπονήθηκε την Τρίτη με την ομάδα!

Ο Ρέτσος συμμετείχε στο πρόγραμμα με την ομάδα, για την ακρίβεια, έβγαλε μέρος του προγράμματος και έτσι μπαίνει στο rotation του Κάρλος Κορμπεράν που έχει άλλη μία λύση για το κέντρο της άμυνας.

Ο Έλληνας στόπερ έχει έρθει εδώ και μερικές μέρες στην Ελλάδα, αφού πρώτα συμπεριφέρθηκε με επαγγελματικό τρόπο στη Βερόνα και ήταν διαθέσιμος μέχρι και στο παιχνίδι με την Αταλάντα. Μάλιστα, έχει περάσει ήδη από τις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και λέγεται πως έχει υπογράψει κιόλας το νέο του συμβόλαιο.

Τι μένει; Να ανακοινωθεί από την ΠΑΕ Ολυμπιακός. Κάτι που αναμένεται να συμβεί την Τετάρτη. Και έτσι, η επιστροφή του Ρέτσου στον αγαπημένο του Ολυμπιακού θα πάρει σάρκα και οστά!

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης