Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ευαίσθητοι με τον Ολυμπιακό, εξαφανισμένοι με τους άλλους!

Ευαίσθητοι με τον Ολυμπιακό, εξαφανισμένοι με τους άλλους!
Πέμπτη, 1 Σεπτεμβρίου 2022 - 11:44

Τίποτα, πια, δεν μας κάνει εντύπωση. Πραγματικά, όμως. Βγήκαν οι ευαίσθητοι και έγραψαν για τον Ολυμπιακό. Εναντίον του, φυσικά. Τους... ενόχλησε που στην Τρίπολη ο Κάρλος Κορμπεράν και ο Γιώργος Μασούρας μίλησαν για τη διαιτησία.

Τους... πείραξε που αναφέρθηκαν, πέρα από όλα τα άλλα, και στα πέναλτι που έγιναν και δεν καταλογίστηκαν στον Ολυμπιακό!

Βέβαια, δεν τους πείραξε που ο Ηρακλής Μεταξάς, την ίδια ώρα, στάθηκε στη φάση που δεν μέτρησε, ορθώς, το γκολ του Αστέρα Τρίπολης. Αλλά, τι λέμε τώρα, τι να περιμένουμε από αυτούς...

Επίσης, δεν θυμόμαστε να είναι (το ίδιο) ευαίσθητοι όταν ο Λουτσέσκου βγαίνει και κάνει αντίστοιχα παράπονα. Καθιερώθηκε, πλέον, η ατάκα «για μένα...».

Ευαίσθητοι με τον Ολυμπιακό, εξαφανισμένοι με τους άλλους!

Και κάτι τελευταίο... Άλλη φορά, ΡΕ, να σας ρωτήσουμε κιόλας τι θα πουν ο προπονητής και οι παίκτες του Ολυμπιακού, να δούμε αν εγκρίνετε! ΡΕ ΟΥΣΤ!

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης