Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Ράμσεϊ αποθεώνει τον Μπόουλερ!

Ο Ράμσεϊ αποθεώνει τον Μπόουλερ!
Παρασκευή, 2 Σεπτεμβρίου 2022 - 10:33

Παίκτης του Ολυμπιακού πρέπει να θεωρείται ο Τζος Μπόουλερ. Και αυτό, διότι ο 23χρονος εξτρέμ αναμένεται σήμερα, Παρασκευή (2/9) στην Ελλάδα, για να «τελειώσει» τη μετακίνηση του στον Θρύλο. Με τον Άγγλο άσο να προσθέτει ακόμη περισσότερη ποιότητα στο ρόστερ των «ερυθρόλευκων».

Πρόσφατα, η «Telegraph» είχε ετοιμάσει αφιέρωμα στον Μπόουλερ, για την τεχνική του κατάρτιση, την εξαιρετική ντρίμπλα και την ταχύτητα του. Μάλιστα, στο εν λόγω αφιέρωμα, ο Κρις Ράμσεϊ, που ήταν προπονητής του 23χρονου στην ΚΠΡ, είχε δηλώσει: «Η ντρίμπλα στο ποδόσφαιρο είναι μία τέχνη που… πεθαίνει, έτσι δεν είναι;

Το ποδόσφαιρο έχει γίνει πολύ πιο τακτικό και οι παίκτες δεν δουλεύουν τόσο πολύ στο να ντριμπλάρουν. Όμως, ένας παίκτης σαν τον Τζος το κάνει αυτό. Είναι μία τέτοια σπάνια περίπτωση, που ταιριάζει στις πιο πολλές ομάδες! Όταν θες κάτι ξεχωριστό, μπορεί να το κάνει. Ο Τζος είναι παίκτης που σκέφτεται. Έχει υψηλή αντίληψη και προπονείται σκληρά.

Και εγώ είχα διαφωνίες μαζί του, όμως είναι παιδί που ακούει και θα ακούσει τον προπονητή του και τους προπονητές του. Ένα παιδί που μας άκουγε και εξελίχθηκε».

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης