Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μπόουλερ: «Η ομάδα έχει πολλή ποιότητα, θα βελτιωθούμε» (video)

Μπόουλερ: «Η ομάδα έχει πολλή ποιότητα, θα βελτιωθούμε» (video)
Παρασκευή, 9 Σεπτεμβρίου 2022 - 21:26

Το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Ολυμπιακού πραγματοποίησε την Πέμπτη (8/9) το βράδυ στη Γαλλία, κόντρα στην Ναντ, για την 1η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League, o Τζος Μπόουλερ. Ο Άγγλος εξτρέμ μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο του ματς με τη γαλλική ομάδα, ήταν αρκετά δραστήριος και μάλιστα, έφτασε κοντά στο πρώτο του γκολ με την ερυθρόλευκη φανέλα, αλλά και στην Ευρώπη!

Σε δηλώσεις του στο Olympiacos TV, ο άσος των Πειραιωτών τόνισε: «Ήταν πολύ όμορφο, που έπαιξα τον πρώτο μου αγώνα με τον Ολυμπιακό και που έπαιξα στη διοργάνωση, όμως το να χάνει στη λήξη δεν είναι ποτέ ευχάριστο. Είμαστε απογοητευμένοι, όλοι στα αποδυτήρια. Είναι εύκολο να πεις μετά τη λήξη τι έπρεπε να έχουμε κάνει, ήταν μια επίθεση από τα αριστερά που δεν αντιμετωπίσαμε. Θα δούμε το βίντεο, ώστε να δούμε αν υπάρχει κάτι που μπορούμε να διορθώσουμε σαν ομάδα και να βελτιωθούμε στο επόμενο παιχνίδι.

Έχω εντυπωσιαστεί με την ομάδα, έχει πολλή ποιότητα. Σε τέτοια παιχνίδια ψάχνουμε πάντα τη νίκη και ήμασταν ενθουσιασμένοι, επομένως απογοητευτήκαμε, όμως έχουμε αγώνα την Κυριακή και την επόμενη Πέμπτη θα ξαναψάξουμε τη νίκη. Σαν ομάδα έχουμε πολλή ποιότητα και ενθουσιασμό, αν και είμαστε λίγο πεσμένοι αυτή τη στιγμή».

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης