Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ημέρα επανεκκίνησης με τον Μίτσελ στο «τιμόνι»!

Ημέρα επανεκκίνησης με τον Μίτσελ στο «τιμόνι»!
Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου 2022 - 09:39
Αρθρογράφος: Θωμάς Μπίχτας
ΘΩΜΑΣ ΜΠΙΧΤΑΣ

Ο Ολυμπιακός κατέληξε, αποφάσισε, προχωρά. Η σημερινή ημέρα, Παρασκευή 21/9 είναι η ημέρα του Μίτσελ. Η ημέρα επιστροφής του Μίτσελ στο «τιμόνι» της μεγαλύτερης ομάδας της Ελλάδας. Μια ομάδα με την οποία πέτυχε, διακρίθηκε. Μια ομάδα στην οποία αγαπήθηκε και την οποία αγάπησε. Μια ομάδα την οποία ακόμη και όταν είχε περάσει καιρός από την αποχώρησή του και εργαζόταν αλλού, πάντοτε θυμόταν, παρακολουθούσε και για εκείνη συζητούσε.

Ο Μίτσελ είναι από χθες (20/9) στην Ελλάδα και πλέον προχωρούν τα διαδικαστικά της πρόσληψής του, στον πάγκο του Ολυμπιακού. Τον ξέρει καλά. Τον έχει χειριστεί και ξέρει τι πρέπει να κάνει. Ο Μίτσελ δεν είναι ένας απλός «νέος προπονητής» για τον Ολυμπιακό. Είναι κομμάτι της ιστορίας του και ένας άνθρωπος ο οποίος δέθηκε όσο ελάχιστοι, με τον Ολυμπιακό. Ο Ισπανός προπονητής αναλαμβάνει σε αυτή την κρίσιμη καμπή να κάνει την επανεκκίνηση, για λογαριασμό της ομάδας.

Ένας προπονητής με χαρακτήρα, με κύρος, ως ποδοσφαιρική φιγούρα. Με στάτους, στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Υπήρξε αρχηγός της Ρεάλ. Αλλά δεν είναι αυτή η φήμη, με την οποία αναλαμβάνει. Όχι. Ο Μίτσελ ήταν ο προπονητής ο οποίος μας έκανε όλους να αναφωνούμε Olympiacos! Να ταξιδεύουμε στην Ευρώπη και να πιστεύουμε ότι «τους έχουμε» όλους. Με τον Μίτσελ στον πάγκο, ο Ολυμπιακός κάνει σήμερα τη δική του επανεκκίνηση. Με νέο αέρα, ανεβαίνοντας επίπεδο και μπαίνοντας στη νέα εποχή. Με ένα πανάκριβο και αδιανόητα ποιοτικό ρόστερ, το οποίο ο Ισπανός αναλαμβάνει να οδηγήσει εκεί όπου του αξίζει: Στην κορυφή.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης