Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αυτός είναι το «δεξί χέρι» του Μίτσελ

Αυτός είναι το «δεξί χέρι» του Μίτσελ
Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου 2022 - 10:57

Ο Χουάν Κάρλος Μαντιά είναι ο άνθρωπος, ο οποίος θα σταθεί στο πλευρό του Μίτσελ, σε αυτή τη δεύτερη θητεία του Ισπανού τεχνικού, στον πάγκο του Ολυμπιακού. Σας ενημερώσαμε από χθες ότι αυτός είναι ο άνθρωπος, τον οποίο ο Μίτσελ εμπιστεύεται και φέρνει μαζί του στο Ρέντη, για να δουλέψει με την ομάδα.

Ο Μαντιά είναι το «δεξί χέρι» του Ισπανού τεχνικού, ο άνθρωπος ο οποίος αναλαμβάνει την ανάλυση των αγώνων και των αντιπάλων και εκείνος ο οποίος είναι υπεύθυνος για το «διάβασμα» όλων των λεπτομερειών γύρω από τις προπονήσεις και φυσικά, για την πλήρη υποστήριξη του Μίτσελ, σε αυτές, αλλά και στους αγώνες.

Μάλιστα, είναι ξεκάθαρο ότι ο Μίτσελ εμπιστεύεται τον Μαντιά με… κλειστά μάτια. Είχε πει κάποτε για εκείνον ότι «του έχω δώσει το ελεύθερο να μου κάνει μέχρι και παρατηρήσεις». Ο Μίτσελ ξέρει καλά πως το να έχει δίπλα του έναν άνθρωπο τον οποίο εμπιστεύεται τόσο… τυφλά, είναι πολύ σημαντικό. Και έτσι προχωρά με τον Μαντιά να είναι το «δεξί του χέρι» και στον Θρύλο.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης