Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ενωμένη όσο ποτέ η οικογένεια του Ολυμπιακού!

Ενωμένη όσο ποτέ η οικογένεια του Ολυμπιακού!
Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου 2022 - 19:40

«Πεσμένος», αλλά τον φοβούνται, γράψαμε προ ημερών για τον Ολυμπιακό και τις δυσκολίες που περνάει. Ναι, η σεζόν δεν έχει αρχίσει καλά για τον Θρύλο, αλλά η κατάσταση μπορεί να γυρίσει. Και γίνονται όσα πρέπει ώστε να γυρίσει και να επιστρέψει ο Ολυμπιακός στον δρόμο των επιτυχιών.

Και για να γίνει αυτό, πέρα από την ενίσχυση σε όλα τα επίπεδα, στην ομάδα είναι όλοι μαζί. Μία γροθιά. Μία οικογένεια. Δεδομένο είναι αυτό. Και όταν έρθει η ώρα, θα κλείσουν πολλά στόματα που... κελαηδάνε εδώ και μέρες. Θα έρθει και η ώρα τους.

Ο Πρόεδρος δηλώνει πως έχει εμπιστοσύνη στους συνεργάτες του, τον Μίτσελ, τον Αβραάμ Παπαδόπουλο, τον Κριστιάν Καρεμπέ, τον Ζοσέ Ανιγκό και πως είναι σίγουρος ότι με σκληρή δουλειά, θα επιστρέψουν οι επιτυχίες.

Φυσικά, δίπλα στην ομάδα είναι και άλλα στελέχη της, όπως ο Γιάννης Βρέντζος και ο Κώστας Καραπαπάς. Στηρίζουν και εκείνοι εννοείται το ποδοσφαιρικό τμήμα και δουλεύουν σκληρά ώστε και να λειτουργούν όλα στην εντέλεια αλλά και να επιστρέψει η ομάδα στις επιτυχίες. Στον Ολυμπιακό είναι όλοι μία οικογένεια. Μία οικογένεια ενωμένη όσο ποτέ, με στόχο να πάει η ομάδα στην επόμενη μέρα.

Και η επόμενη μέρα είναι να επιστρέψει στις νίκες και στις καλές εμφανίσεις, να βελτιωθεί η εικόνα και να ξαναγίνει ο Ολυμπιακός φόβητρο για όλους. Καλά κάνουν και τον φοβούνται...

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης