Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Νέα πρόκληση, κυνηγούν τον Ολυμπιακό και προστατεύουν την ΑΕΚ!

Νέα πρόκληση, κυνηγούν τον Ολυμπιακό και προστατεύουν την ΑΕΚ!
Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου 2022 - 16:32

Σκάνδαλο αποτελεί η μη άσκηση πειθαρχικής δίωξης εναντίον της ΑΕΚ για την «άκρως συκοφαντική ανακοίνωσή της», όπου αναφερόταν σε «παράγκα» του Κλάτενμπεργκ και έβαζε στο στόχαστρο ξένους διαιτητές που έρχονται να σφυρίξουν στη Σούπερ Λιγκ, τους οποίους η ΟΥΕΦΑ εμπιστεύεται στις διοργανώσεις της. Αντίθετα, στις 15 Σεπτεμβρίου ασκήθηκε δίωξη από τον αναπληρωτή ποδοσφαιρικό εισαγγελέα της ΕΠΟ, Νικόλαο Μαργαρίτη, με αφορμή ανακοίνωση του Ολυμπιακού κατά της ομοσπονδίας, εξαιτίας της «σφαγιαστικής» διαιτησίας του Φωτιά (Πέλλας) στον αγώνα με τον Βόλο. Ηδη, ο Ολυμπιακός έχει απολογηθεί στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ.

Συμπεράσματα: Εκτός από την πρόκληση, έχουμε πολιτική δυο μέτρων και δυο σταθμών καθώς η ΕΠΟ δεν κοινοποίησε την «άκρως συκοφαντική» ανακοίνωση της ΑΕΚ στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα. Η ομοσπονδία θέλει να κρυφτεί αλλά δεν μπορεί.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ βγήκε, στις 12 Σεπτεμβρίου, για να δικαιολογήσει την ήττα της στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και τα έριχνε όλα στον Βούλγαρο διαιτητή Καμπάκοφ αλλά και στον Κλάτενμπεργκ. Όμως, το θέμα είναι ότι ορισμούς δεν κάνει ο Κλάτενμπεργκ αλλά ο Μπένετ!

Η Σούπερ Λιγκ έβγαλε ανακοίνωση κατά της ΕΠΟ λόγω της αδράνειάς της στην «άκρως συκοφαντική ανακοίνωση της ΑΕΚ, κατά αξιωματούχων, διαιτητών και παραγόντων του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, των διαιτητών του αγώνα της Super League Παναθηναϊκός-ΑΕΚ».

Ακόμη τόνισε ότι «αυτοί που η ΑΕΚ χαρακτηρίζει ως «παράγκα» στην ανακοίνωσή της, είναι αξιωματούχοι που ανήκουν στους κόλπους της UEFA και της FIFA και ελιτ διαιτητές. Δεν ξεκαθαρίζει μάλιστα αν στους «ξένους» που αποκαλεί «παράγκα» συμπεριλαμβάνεται και ο κύριος Μπένετ». Φυσικά, η ΑΕΚ δεν απάντησε ποτέ αν θεωρεί «παράγκα» και τον Μπένετ, ο οποίος είναι ο νυν αρχιδιαιτητής και αυτός όρισε τον Καμπάκοφ.

Κι όμως, η ΕΠΟ δεν αντέδρασε ούτε σε αυτό, να στείλει την ανακοίνωση της ΑΕΚ στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα που επαναλαμβάνουμε ότι δεν άσκησε δίωξη εναντίον της. Ενώ έχουν εκτεθεί στα μάτια όλων των φιλάθλων, στο Πάρκο Γουδή νομίζουν ότι βρέχει!

Οι μάσκες έπεσαν για μια ακόμη φορά...

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης