Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Νέα ευκαιρία στον Καλογερόπουλο

Νέα ευκαιρία στον Καλογερόπουλο
Τρίτη, 11 Οκτωβρίου 2022 - 13:09

Ο Αλέξανδρος Καλογερόπουλος είναι ένας από τους πλέον ταλαντούχους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού. Σε νεαρή ηλικία ακόμη, έχει πολλά περιθώρια εξέλιξης και φυσικά το ταλέντο, επάνω στο οποίο μπορεί να χτίσει, για να γίνει ο ποδοσφαιριστής, τον οποίο άπαντες στον Ολυμπιακό περιμένουν να δουν. Και τώρα όλα δείχνουν ότι ο Καλογερόπουλος θα πάρει άλλη μια ευκαιρία, στο κορυφαίο επίπεδο. Ο Μίτσελ τον ανεβάζει στην πρώτη ομάδα, από τη β’ ομάδα και τον βάζει στη λίστα Β ενόψει Καραμπάγκ.

Ο Καλογερόπουλος έχει παίξει ξανά στο παρελθόν, στην πρώτη ομάδα και είχε δείξει ότι χρειάζεται χρόνο, αν και έχει άπλετο ταλέντο, επάνω στο οποίο μπορεί να δουλέψει. Ο Μίτσελ σκέφτεται να τον αξιοποιήσει περισσότερο, εφεξής. Να τον έχει περισσότερο στην πρώτη ομάδα και να του δίνει περισσότερο την ευκαιρία να παίζει, όταν οι συνθήκες το επιτρέπουν.

Ο Ολυμπιακός κοιτάζει και το μέλλον. Βρουσάι, Ντόι, Καλογερόπουλος, αλλά και άλλα παιδιά, μπορούν να στηρίξουν την ομάδα τα προσεχή χρόνια, αρκεί να δουλευτούν σωστά και να πιάσουν τα στάνταρ τα οποία αρμόζουν σε παίκτες που φορούν τη φανέλα της πρώτης ομάδας του Ολυμπιακού.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Ο Χάμες «κερνάει καφέ» τους αντιπάλους!

Ο Χάμες «κερνάει καφέ» τους αντιπάλους!

Ο παγκόσμιος Κολομβιανός δείχνει από νωρίς ότι θα αφήσει το στίγμα του εδώ και θα γράψει το όνομά του στην «ερυθρόλευκη» ιστορία. Είναι ήδη σημείο αναφοράς, στον νέο Ολυμπιακό!