Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μάγκας Ντόι, μάγκας Μίτσελ

Μάγκας Ντόι, μάγκας Μίτσελ
Παρασκευή, 14 Οκτωβρίου 2022 - 10:40

Ο Ανδρέας-Ριχάρδος Ντόι επανήλθε στην αρχική ενδεκάδα του Ολυμπιακού. Μόλις λίγες ημέρες μετά το ματς στο Ηράκλειο, το οποίο δυστυχώς είχε μια άσχημη στιγμή, για τον νεαρό μέσο, κατά συνθήκη αμυντικό του Θρύλου. Και ήταν όπως έπρεπε! Στάθηκε όχι απλά καλά, αλλά εξαιρετικά. Ήταν πρώτος στις φάσεις, σηκωνόταν με τσαμπουκά στον αέρα. Έπαιρνε τις μονομαχίες. Έδειχνε τσαμπουκά. Έδειχνε πάθος. Έδειχνε, το σημαντικότερο από όλα, καθαρό μυαλό!

Καρύδια ο νεαρός που δεν «λύγισε» από το λάθος στο Ηράκλειο και καρύδια ο προπονητής του που τον έριξε ξανά στη «μάχη», μετά από λίγες ημέρες. Γιατί όπως πιστώνουμε στον νεαρό χαφ (κατά συνθήκη μπακ) την εξαιρετική του απόδοση, αλλά και το γεγονός ότι δεν «μάσησε» από το λάθος του στο Ηράκλειο και επανήλθε πιο δυνατός, έτσι πρέπει να πιστώσουμε και στον Μίτσελ, την απόφαση να τον βάλει ξανά!

Έκανε το καλύτερο ο Ισπανός. Και τώρα κερδίζει έναν παίκτη. Δούλεψε για αυτό το Ντόι. Έδειξε ότι μπορεί να σταθεί. Έδειξε ότι μπορεί να ανταπεξέλθει και μάλιστα με σωστό τρόπο. Με δύναμη. Με σθένος. Με πάθος. Και με ουσία. Μάγκας ο μικρός και έδειξε ότι είναι εδώ.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Και θα το «χτύπαγε», αν…

Και θα το «χτύπαγε», αν…

Άτυχος ο Θρύλος στο Μπακού. Στο φινάλε είχε τις δυνάμεις και την πρόθεση να κυνηγήσει και κάτι περισσότερο από το 0-0.