Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Χουάνγκ: «Από εμάς εξαρτάται, δεν θα απογοητεύσουμε τον κόσμο»

Χουάνγκ: «Από εμάς εξαρτάται, δεν θα απογοητεύσουμε τον κόσμο»
Τρίτη, 8 Νοεμβρίου 2022 - 18:28

Για το Mundial του Κατάρ μίλησε στην ιστοσελίδα της FIFA ο Ίνμπομ Χουάνγκ. Συγκεκριμένα, ο Νοτιοκορεάτης μέσος του Ολυμπιακού δήλωσε για το επερχόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο:

«Ξέρω ότι οι φίλαθλοι μας αγωνιούν. Οι προσδοκίες είναι υψηλές για εμάς (σ.σ. με την Εθνική Νότιας Κορέας). Θέλουμε να παίξουμε ποδόσφαιρο, για το οποίο οι φίλαθλοι μπορούν να είναι υπερήφανοι. Υπάρχουν τρεις τουλάχιστον αγώνες μπροστά μας, θα παίξουμε ποδόσφαιρο για τουλάχιστον 270 λεπτά. Υποσχόμαστε στον κόσμο μας, ότι δε θα χάσουμε τη συγκέντρωση μας ούτε λεπτό. Δεν θα τους απογοητεύσουμε. Είμαι με έναν προπονητή (σ.σ. με τον Πάουλο Μπέντο) για τέσσερα χρόνια και οι παίκτες γνωρίζονται καλά και έχουν καλή οργάνωση. Εάν το προπονητικό επιτελείο αλλάζει συχνά, προκύπτουν προβλήματα και αν τα αποτελέσματα δεν είναι καλά, το προπονητικό επιτελείο είναι υπό πίεση. Νομίζω, ότι εξαρτάται από εμάς στο τέλος, εάν οι παίκτες πάνε καλά, το προπονητικό επιτελείο μπορεί να έχει χρόνο να βελτιώσει την ομάδα».

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης