Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Για το 48ο πρωτάθλημα, κόντρα σε όλους και σε όλα! (video)

Για το 48ο πρωτάθλημα, κόντρα σε όλους και σε όλα! (video)
Πέμπτη, 10 Νοεμβρίου 2022 - 13:46

Ο Ολυμπιακός είναι συσπειρωμένος. Πιο ενωμένος από ποτέ. Με αυτά που συμβαίνουν καθημερινά στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ο Θρύλος είναι αποφασισμένος να πετύχει το στόχο του. Να φτάσει στην κατάκτηση του 48ου πρωταθλήματος της ιστορίας του. Κόντρα σε όλους και σε όλα! Και σε αυτή τη «μάχη», έχει ένα πολύ σημαντικό «όπλο». Το πιο σημαντικό. Τον κόσμο του!

Ο κόσμος του Θρύλου δεν… ξενερώνει από την βαθμολογία της Super League. Ο κόσμος του Θρύλου στηρίζει. Είναι δίπλα στην ομάδα. Ο κόσμος του Ολυμπιακού καταλαβαίνει, βλέπει τι γίνεται. Βλέπει την έχθρα που υπάρχει απέναντι στην αγαπημένη του ομάδα! Βλέπει τις αδικίες που γίνονται.

Ο Ολυμπιακός είναι άδικα πίσω στη βαθμολογία. Και οι ΓΑΥΡΟΙ «κοκκίνισαν» τη Λιβαδειά, ήταν δίπλα στην ομάδα του Μίτσελ για άλλη μία φορά. Περίπου 4.000 κόσμος του Θρύλου βρέθηκε στο γήπεδο του Λεβαδειακού, ημέρα Τετάρτη. Όχι Σαββατοκύριακο. Τετάρτη! Διπλάσιοι από εκείνους της ΑΕΚ, όταν οι «κιτρινόμαυροι» αντιμετώπισαν την ομάδα από την Βοιωτία.

Και εδώ να τονίσουμε, ότι το ματς με την ΑΕΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης», την Κυριακή (13/11), θα είναι sold out. Δεδομένα. Η κινητοποίηση των ΓΑΥΡΩΝ είναι τεράστια για την κυριακάτικη «μάχη».

Ο κόσμος του Θρύλου δίνει το παράδειγμα. Παράδειγμα στήριξης! Ο Ολυμπιακός θα παλέψει με τους οπαδούς του μέχρι τέλους, για την κατάκτηση του τίτλου του πρωταθλητή.

Δείτε το βίντεο:

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης