Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Χάμες «λιώνει» στη δουλειά ενόψει προετοιμασίας (photo)

Ο Χάμες «λιώνει» στη δουλειά ενόψει προετοιμασίας (photo)
Παρασκευή, 25 Νοεμβρίου 2022 - 13:49

Ο Θρύλος μετράει αντίστροφα για να μπει ξανά σε ρυθμό προετοιμασίας και να δουλέψει ενόψει του δευτέρου μισού της σεζόν, κατά το οποίο θέλει να κάνει τη δική του αντεπίθεση και να κυνηγήσει την κορυφή (του). Μέρος αυτού του εγχειρήματος, σημαντικό γαρ, είναι ο Χάμες Ροντρίγκες. «Ταυρί» ο παγκόσμιος άσος του Ολυμπιακού, προετοιμάζεται για να μπει ξανά στη δράση, με την ερυθρόλευκη.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Ο Ολυμπιακός ποντάρει πολλά πάνω στον Χάμες και θέλει να δει από εκείνον ακόμη περισσότερα πράγματα, στο κομμάτι της σεζόν, το οποίο απομένει. Ο Χάμες, από την πλευρά του, δείχνει ότι όχι απλώς δεν… χαλαρώνει, αλλά ενόψει προετοιμασίας… λιώνει στη δουλειά!

Ο σπουδαίος Κολομβιανός συνεχίζει να δουλεύει μόνος του, αυτή τη στιγμή, αφού είχε απουσιάσει από το Ρέντη, λόγω υποχρεώσεων με την Εθνική. Λίαν συντόμως θα είναι ξανά μέρος του ομαδικού προγράμματος και φυσικά θα είναι παρών στην Ισπανία, όπου ο Θρύλος θα δουλέψει, το προσεχές διάστημα.

Διαβάστε επίσης