Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η «χημεία» των Φορτούνη-Μπιέλ και ο Χάμες

Η «χημεία» των Φορτούνη-Μπιέλ και ο Χάμες
Παρασκευή, 2 Δεκεμβρίου 2022 - 23:43

Την προετοιμασία του στην Εστεπόνα της Ισπανίας συνεχίζει καθημερινά ο Ολυμπιακός, ενόψει της επανέναρξης των εγχώριων διοργανώσεων. Με τους «ερυθρόλευκους» να είναι αποφασισμένοι να γυρίσουν το… διακόπτη, να σημάνουν την επανεκκίνηση και να κατακτήσουν -πρωτίστως- το πρωτάθλημα. Κόντρα σε όλους και σε όλα!

Την Πέμπτη (1/12), ο Θρύλος έδωσε το πρώτο του φιλικό παιχνίδι με την Χάντερσφιλντ, το οποίο και κέρδισε με 2-0. Πάμε, ωστόσο, να εστιάσουμε σε μια «δυάδα» ποδοσφαιριστών, οι οποίοι ξεχώρισαν με την απόδοσή τους και άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις για τη συνέχεια. Ο λόγος για τους Κώστα Φορτούνη και Πεπ Μπιέλ!

Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός επιβεβαίωσε για ακόμα μία φορά ότι όσο περνάει ο καιρός μετά το σοβαρό περσινό τραυματισμό του, ανεβάζει... στροφές και μπορεί να εξελιχθεί σε παίκτη «κλειδί» για τον μεγαλύτερο ελληνικό σύλλογο. Ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι στα 61’ που αγωνίστηκε, ο «Φόρτου» σκόραρε ένα υπέροχο γκολ, μοίρασε αρκετές τελικές πάσες στους συμπαίκτες του, έβγαλε πάθος και όρεξη και αποτέλεσε μόνιμο κίνδυνο για την άμυνα της αγγλικής ομάδας. Έδειξε εν ολίγοις ότι επιστρέφει και είναι έτοιμος να πρωταγωνιστήσει ξανά.

Από εκεί και πέρα, δεν μπορούμε να μην κάνουμε ειδική αναφορά στην πολύ καλή «χημεία» που φάνηκε να έχει ο 30χρονος άσος με τον Μπιέλ! Ήταν πολλές οι στιγμές όπου οι δύο ποδοσφαιριστές του Θρύλου, που αγωνίστηκαν στα «φτερά» της επίθεσης, συνεργάστηκαν εξαιρετικά, σαν να έπαιζαν μαζί για καιρό! Ταχύτατοι και οι δύο, με πλουραλισμό κινήσεων και ενεργειών, με ντρίμπλες και… «μπούκες» στην αντίπαλη περιοχή. Ό,τι ακριβώς είχε δείξει να λείπει από τον φετινό Ολυμπιακό. Παίκτες όπου αμφότεροι μπορούν να αποτελέσουν τεράστιο κίνδυνο για κάθε αντίπαλη άμυνα, κάνοντας, παράλληλα, τη ζωή… εύκολη στους συμπαίκτες τους.

Εδώ, λοιπόν, έρχεται και… κολλάει ο Χάμες Ροντρίγκες. Ο Κολομβιανός σούπερ σταρ, ο οποίος με το «καλημέρα» έχει κερδίσει την αναγνώριση και το θαυμασμό ΟΛΩΝ, έχοντας δώσει φυσικά τα διαπιστευτήριά του εδώ και χρόνια, μπορεί με τους δύο προαναφερθέντες άσους να συνθέσει μία… μαγική επιθετική «τριπλέτα»! Και μόνο να σκεφτεί κανείς να αγωνίζονται Χάμες, Φορτούνης και Μπιέλ μαζί, τον πιάνει ρίγος! Και σίγουρα… τρόμος τον εκάστοτε αντίπαλο. Δεδομένα, όταν αυτοί οι τρεις «δέσουν» μεταξύ τους, θα δούμε πάρα πολύ ωραία πράγματα!

Όπως και να ‘χει, ο Μίτσελ, από την πλευρά του, έχει κάθε λόγο να τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση με όσα βλέπει από την ομάδα του. Με τον Ισπανό τεχνικό, αλλά και κάθε ΓΑΥΡΟ, να περιμένουν με ανυπομονησία, αλλά και υψηλές απαιτήσεις και προσδοκίες, την επανέναρξη των υποχρεώσεων.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης