Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Επιστρέφει ο Σισέ

Επιστρέφει ο Σισέ
Δευτέρα, 5 Δεκεμβρίου 2022 - 09:23

Τον δρόμο της επιστροφής στην Ελλάδα παίρνει ο Παπέ Αμπού Σισέ, ο οποίος ολοκλήρωσε χθες τις υποχρεώσεις του με την εθνική Σενεγάλης, στην ήττα με 3-0 από την Αγγλία στη φάση των «16» του Μουντιάλ 2022.

Ο αμυντικός του Ολυμπιακού έμεινε στον πάγκο κόντρα στους Άγγλους και δεν χρησιμοποιήθηκε καθόλου, έχοντας καταγράψει 3 συμμετοχές στη διοργάνωση του Μουντιάλ στο Κατάρ.

Για την ακρίβεια, έπαιξε 90λεπτο στην πρεμιέρα με την Ολλανδία, στην ήττα με 2-0, μπήκε στο 77’ αντί του Τζέικομπς στη νίκη με 3-1 επί του Κατάρ και μπήκε στις καθυστερήσεις στη νίκη με 2-1 επί του Εκουαδόρ.

Επιστρέφει στον Ολυμπιακό και μένει να δούμε την επόμενη μέρα για το μέλλον του. Αν δηλαδή θα μείνει στην ομάδα ή αν θα προκύψει ενδιαφέρον για την απόκτησή του, την ώρα που ο Ολυμπιακός έτσι κι αλλιώς ψάχνει κεντρικό αμυντικό...

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Κρατά το 3, πετά το 3

Κρατά το 3, πετά το 3

Ο Ολυμπιακός ήταν εξαιρετικός στην επίθεση, αρνητικός στην άμυνα. Πρέπει να γίνει πιο σφιχτός και πρώτος το ξέρει ο Μίτσελ.