Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η πρώτη προσέγγιση στην πιθανή ενδεκάδα του Μίτσελ για τον Ατρόμητο

Η πρώτη προσέγγιση στην πιθανή ενδεκάδα του Μίτσελ για τον Ατρόμητο
Τετάρτη, 14 Δεκεμβρίου 2022 - 10:57

Ο Χάμες μπήκε στις προπονήσεις του Ολυμπιακού, όπως σας ενημερώσαμε από το βράδυ της Τρίτης. Και όπως είναι λογικό, ανεβαίνουν αυτομάτως οι πιθανότητές του να είναι παρών στην 11άδα του Μίτσελ, για το πρώτο ματς Κυπέλλου με τον Ατρόμητο, στο γήπεδο Καραϊσκάκη, το βράδυ της Πέμπτης (19:30). Ο Ισπανός τεχνικός έχει ακόμη μία προπόνηση μπροστά του (τη σημερινή), πριν κατασταλάξει και αποφασίσει για τους 11 του αγώνα με την ομάδα του Περιστερίου. Ωστόσο, παρακάτω θα επιχειρήσουμε να κάνουμε μία πρώτη προσέγγιση στο σχήμα, το οποίο έχει στο μυαλό του.

Έχοντας ως πιο πρόσφατο παράδειγμα δοκιμών εκείνο του αγώνα με τη Νότιγχαμ Φόρεστ, όλα δείχνουν ότι αυτή τη στιγμή προς τα εκεί οδεύουμε. Έχοντας αυτό ως βάση, πάμε για Πασχαλάκη κάτω από τα δοκάρια, Βρουσάι δεξιό μπακ, Όλεγκ αριστερό και Σωκράτη με Ρέτσο στην άμυνα.

Παρακάτω τώρα. Εμβιλά και Κασάμι στη μεσαία γραμμή μοιάζουν να είναι οι δύο που κερδίζουν τη θέση τους, ενώ μπροστά τους αναμένεται να παίξει ο Φορτούνης. Δύσκολα θα μπει στο αρχικό σχήμα ο Χάμες Ροντρίγκες, αν και έχει αρχίσει να προπονείται κανονικά και ανεβαίνει και ο ίδιος.

Στην επίθεση τώρα, όλα δείχνουν ότι πάμε για Μπιέλ, Γκάρι και Ελ Αραμπί στην επίθεση. Μία θέση στα άκρα παίζεται και δεν είναι 100% δεδομένο ότι οι δύο ακραίοι θα είναι αυτοί, αλλά όπως αναφέραμε, υπάρχει μπροστά ακόμη μια προπόνηση, για να καταλήξει ο Μίτσελ.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Ραντεβού στον Ναό!

Ραντεβού στον Ναό!

Ο χρόνος μετράει αντίστροφα και ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να επιστρέψει στο γήπεδο Καραϊσκάκη, για επίσημο ματς! Η θέση των ΓΑΥΡΩΝ είναι εκεί!