Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Τσίπρας είδε «πέναλτι» την κλοπή στη Λεωφόρο, με την ίδια βεβαιότητα που βλέπει πρωταθλητή τον Παναθηναϊκό (video)

Ο Τσίπρας είδε «πέναλτι» την κλοπή στη Λεωφόρο, με την ίδια βεβαιότητα που βλέπει πρωταθλητή τον Παναθηναϊκό (video)
Πέμπτη, 15 Δεκεμβρίου 2022 - 13:43

Εντάξει. Ο Αλέξης Τσίπρας είπε ότι ο Άβιλα έκανε πέναλτι στον Ιωαννίδη, στη Λεωφόρο. Ο πρόεδρος του Σύριζα, ο οποίος επί διακυβέρνησής του μαζί με τους ΑΝΕΛ (η γνωστή συμμαχία των Συριζανέλ) πολέμησε τον Ολυμπιακό με κάθε τρόπο (δεν ξεχνούσε ποτέ να τοποθετηθεί για τον Θρύλο και τον Μαρινάκη στη Βουλή) είδε «πέναλτι» στη Λεωφόρο με την ίδια βεβαιότητα που βλέπει πρωταθλητή τον Παναθηναϊκό. Προφανώς… Περίμενε κανείς κάτι διαφορετικό; Προσφάτως δεν μας έλεγε για τη βεβαιότητά του ότι ο Παναθηναϊκός θα πάρει το πρωτάθλημα;

Τι είπε ο Τσίπρας στους Betarades;

«Εάν ξεχωρίσεις την φάση αυτή από τον χώρο και τον χρόνο, πράγμα που σου δίνει το VAR, τότε με βάση αυστηρά το γράμμα του νόμου είναι πέναλτι. Αν σκεφτείς ότι αυτό έγινε σε τέτοιο ματς και στο 98΄, τότε δεν θα δινόταν ποτέ. Το VAR είναι η αξιοποίηση της τεχνολογίας και αυτό μπορεί να έχει κάποιο μειονέκτημα, όμως έχει και το εχέγγυο ότι θα σταματήσει την παράγκα. Είναι πολύ σημαντικό αυτό.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Δεν μπορεί να στηθεί ένα παιχνίδι. Αυτό που βλέπαμε κατά κόρον στο ελληνικό ποδόσφαιρο, με την καχυποψία, τους διαιτητές, αυτό τελείωσε. Το οφείλουμε στο VAR αυτό. Εμείς το φέραμε το 2019, παρότι δεν το ήθελαν όλοι οι παράγοντες. Το VAR μας έχει βγάλει από την μακρά καχυποψία. Ο διαιτητής μπορεί να έχει ενδεχομένως... φαλτσοσφυρίγματα, αλλά δεν μπορεί να κρίνει την εξέλιξη ενός αγώνα ή του πρωταθλήματος».

Εντάξει, δεν έχει περάσει πολύς καιρός από αυτό:

Διαβάστε επίσης