Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Θρύλος πρόσφερε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Πειραιώς (photos)

Ο Θρύλος πρόσφερε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Πειραιώς (photos)
Πέμπτη, 22 Δεκεμβρίου 2022 - 12:07

Ο Ολυμπιακός δεν σταματά ποτέ την προσφορά του, προς τους συνανθρώπους μας. Δεν σταματά ποτέ να επιστρέφει στην κοινωνία, την αγάπη την οποία λαμβάνει. Αρχή του Προέδρου του Ολυμπιακού είναι πάντοτε το να στέκεται ο Ολυμπιακός δίπλα σε εκείνους οι οποίοι που έχουν ανάγκη. Όχι μόνο τις Άγιες Ημέρες των Χριστουγέννων, του Πάσχα… Αλλά όλο τον χρόνο. Πόσο μάλλον αυτές τις ημέρες που διανύουμε τώρα, που η ανάγκη γιγαντώνεται και οι συνάνθρωποί μας έχουν την ανάγκη να νιώσουν ότι δεν είναι μόνοι… Και δεν είναι…

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Ο Ολυμπιακός στέκεται δίπλα στην Ιερά Μητρόπολη Πειραιά. Πρόσφερε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου, στον Πειραιά. Εκεί βρέθηκαν ο Κώστας Βερνίκος και ο Νίκος Γαβαλάς, στο πλευρό του Μητροπολίτη Πειραιώς κ.κ. Σεραφείμ, εκ μέρους του Προέδρου του Ολυμπιακού, κ. Μαρινάκη, για να εκφράσουν ξανά τη στήριξη του Θρύλου στην Ιερά Μητρόπολη Πειραιά και να κάνουν πράξη την επιθυμία του Βαγγέλη Μαρινάκη. Ο Ολυμπιακός να είναι πάντα εκεί, όπου υπάρχει ανάγκη.

Δείτε φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης