Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Όλεγκ σε γαλλική «παρακολούθηση»

Ο Όλεγκ σε γαλλική «παρακολούθηση»
Πέμπτη, 5 Ιανουαρίου 2023 - 15:04

Η Μπολόνια φέρεται να είναι σε πρώτο πλάνο, αναφορικά με την πιθανότητα απόκτησης του Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ. Ο Μολδαβός αριστερός μπακ συγκεντρώνει το ενδιαφέρον των Ιταλών, οι οποίοι φέρονται να θέλουν να τον δανειστούν. Ο Ολυμπιακός ψάχνει κάτι… καλύτερο από αυτό. Θέλει να συζητήσει για πώληση του παίκτη. Και έτσι το θέμα, το οποίο παραμένει ανοικτό παίρνει και νέα τροπή τώρα. Σενάρια από το εξωτερικό εμπλέκουν σε αυτό και ομάδα από τη Γαλλία!

Ο Όλεγκ δείχνει να είναι στο στόχαστρο ομάδας από το Σαμπιονά. Αυτό αναφέρουν πληροφορίες που έρχονται από το εξωτερικό και τονίζουν πως η Μπολόνια… δεν παίζει μόνη της. Όνομα, συγκεκριμένα, δεν γίνεται γνωστό, όμως όπως τονίζεται από το εξωτερικό, η πρώην ομάδα του Τοροσίδη, η οποία φέρεται να είναι δυνατά στο παιχνίδι της απόκτησης του Ρέαμπτσιουκ, θα έχει ανταγωνισμό.

Στον Ολυμπιακό δεν βιάζονται. Είπαμε ξεκάθαρα ότι προτιμούν να πουλήσουν τον παίκτη, από το να τον δανείσουν. Προς τα εκεί πάνε και έτσι, αν από τη Γαλλία όντως προκύψει κάτι που να βολεύει και να συμφέρει τον Ολυμπιακό, τότε εκεί θα ρίξουν το βάρος.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης