Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Και επίσημα στον Λεβαδειακό ο «ερυθρόλευκος» Νταμπό! (photo)

Και επίσημα στον Λεβαδειακό ο «ερυθρόλευκος» Νταμπό! (photo)
Πέμπτη, 5 Ιανουαρίου 2023 - 20:19

Ολοκληρώθηκε ο δανεισμός του Αμπντουλαγιέ Νταμπό, από τον Ολυμπιακό, στον Λεβαδειακό. Με την ομάδα της Βοιωτίας να ανακοινώνει την απόκτηση του νεαρού άσου του Θρύλου.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Λεβαδειακού: «Η ΠΑΕ Λεβαδειακός ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Αμπντουλαγιέ Νταμπό με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό, ως το τέλος της φετινής σεζόν.

O 21χρονος Γάλλος μέσος έχει αγωνιστεί σε όλες τις μικρές Εθνικές της Γαλλίας, αποτελώντας έναν από τους πλέον ταλαντούχους ποδοσφαιριστές που έχουν αναδείξει οι ακαδημίες της Ναντ τα τελευταία χρόνια.

Την αγωνιστική περίοδο 2020-21 έπαιξε ως δανεικός στη Β’ ομάδα της Γιουβέντους μετρώντας 18 συμμετοχές, ενώ τον Γενάρη του 2022 αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό.

Τη φετινή σεζόν αγωνίστηκε σε έξι παιχνίδια με τη Β’ ομάδα του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα της Superleague 2, ενώ πήρε μέρος και στη χειμερινή προετοιμασία της πρώτης ομάδας στην Ισπανία.

Στην ομάδα μας θα φοράει τη φανέλα με το Νο 42.

Αμπντουλαγιέ καλωσήρθες στην οικογένεια του Λεβαδειακού».

Δείτε την ανακοίνωση:

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης