Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

We rule this land! (videos, photos)

We rule this land! (videos, photos)
Δευτέρα, 9 Ιανουαρίου 2023 - 12:27

Πάει το παραμύθι, έσβησε και αυτό! Όταν τα πρασινοφρουράκια είχαν βάλει… φωτιά στα πληκτρολόγια να μας γράφουν για τους… υπέροχους λαούς του Παναθηναϊκού, της ΑΕΚ, που πήγαν στο Πανθεσσαλικό λιγότερο και πολύ λιγότεροι αντιστοίχως, από τους ΓΑΥΡΟΥΣ, στην «ερυθρόλευκη» οικογένεια… γελούσαν. Και γελούν ακόμη, γιατί ο Ολυμπιακός, η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ελληνική ομάδα, το ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ αθλητικό (και κοινωνικό) μέγεθος της χώρας, (απ)έδειξε ξανά το απόγευμα της ΚΥΡΙΑΚΗΣ ότι είναι στ’ αλήθεια εκείνος, ο οποίος «κουμαντάρει» το αθλητικό σκηνικό στη χώρα. Όχι παρασκηνιακά, όχι σαν τους «εξυγιαντές». Αλλά αγωνιστικά, αθλητικά, οπαδικά, ΜΑΓΚΙΚΑ!

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Ο Ολυμπιακός διέλυσε την προπαγάνδα των «πρασινοφρουρών» και των φίλων τους, περί… κόσμου. Περί φιλάθλων. Περί οπαδών. Έλιωσε στο στόμα τους η καραμέλα που πιπιλούσαν, για τις… εκδρομές στο Πανθεσσαλικό. Τις μετακινήσεις, τα λοιπά… Μέχρι πρότινος, ακούγαμε ακόμη για το… μεγαλείο των οπαδών των άλλων ομάδων, με αφορμή τα ματς στον Βόλο. Τώρα, που ο Ολυμπιακός έκανε… απόβαση στο Πανθεσσαλικό και (απ)έδειξε ξανά ότι… we rule this land!

Πάμε…

Διαβάστε επίσης

Ο υπέροχος κύριος Χουάνγκ! (videos)

Ο υπέροχος κύριος Χουάνγκ! (videos)

Έκανε τόσα πολλά παραπάνω, από το να βάλει ένα υπέροχο γκολ. Μιλάμε πραγματικά για έναν ποδοσφαιριστή-ευλογία, για τον Ολυμπιακό.