Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τρελάθηκε με τον κόσμο ο Ροντινέι!

Τρελάθηκε με τον κόσμο ο Ροντινέι!
Τρίτη, 10 Ιανουαρίου 2023 - 00:19

Δεν ήταν ο μόνος που έπαθε πλάκα με τον κόσμο του Ολυμπιακού. Απλά ήταν ο νέος της παρέας και είδε πως γίνεται. Ο Ροντινέι εντάχθηκε στην οικογένεια του Ολυμπιακού στις 11 Δεκέμβρη. Δικαίωμα συμμετοχής απέκτησε με το «καλημέρα» του 2023 και έδειξε ήδη σε δύο ματς πως θα βοηθήσει πολύ την ομάδα.

Ο Βραζιλιάνος μπακ έπαθε πλάκα όμως με τον κόσμο στο Βόλο. Δεν μπορούσε να πιστέψει ότι 15.000 φίλοι του Ολυμπιακού, ακολούθησαν την ομάδα σε ένα εκτός έδρας ματς για να στηρίξουν την προσπάθεια αυτού και των συμπαικτών του.

Ο Ροντινέι έχει μυηθεί από τους παλιούς, αλλά λέει τα καλύτερα για τον κόσμο. Βλέπει πως είναι δίπλα στην ομάδα και είναι κάτι που το γουστάρει. Το ίδιο αισθανόταν και στην Φλαμένγκο, αλλά εδώ μην ξεχνάμε, πως είναι η πρώτη φορά που παίζει εκτός Βραζιλίας. Ήρθε για πρώτη φορά στην Ευρώπη, για να φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού. Χαίρεται που έχει μπει καλά, που έχει δύο νίκες η ομάδα με αυτόν στην εντεκάδα και έτσι θέλει να συνεχίσει κιόλας. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός μάλιστα, ανέβασε και βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, με τον κόσμο του Θρύλου στο Βόλο, αλλά και την προσπάθειά του που η μπάλα κατέληξε στο δοκάρι του Κλέιμαν, στερώντας του έτσι το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Λογικά ο Μίτσελ θα τον ξεκουράσει στο ματς του Κυπέλλου με τον Ατρόμητο, για να τον έχει βασικό στην εντεκάδα κόντρα στον Άρη την Κυριακή στο Καραϊσκάκη.

Διαβάστε επίσης