Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ντι Μάρτζιο: «Σταντάρ Λιέγης για Άβιλα»

Ντι Μάρτζιο: «Σταντάρ Λιέγης για Άβιλα»
Δευτέρα, 9 Ιανουαρίου 2023 - 22:07

Ο Γκονζάλο Άβιλα, εδώ και καιρό δεν είναι στα πλάνα του Μίτσελ. Ο Ισπανός μπακ που ήρθε το καλοκαίρι του 2022 στον Ολυμπιακό, είναι εκτός και αναζητεί την επόμενη ομάδα του. Σύμφωνα με τον Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο πάντως, η Σταντάρ Λιέγης είναι μια ομάδα που ενδιαφέρεται πολύ για τον Άβιλα.

Η Σταντάρ έχει καλές σχέσεις με τον Ολυμπιακό και θυμίζουμε πως με τη μορφή του δανεισμού έχει αποκτήσει και τον Φιλίπ Ζινκερνάγκελ. Δεν κάνει και την καλύτερη δυνατή πορεία φέτος, θέλει να ενισχυθεί και ο Άβιλα φαίνεται πως είναι στο στόχαστρο.

Ο Ολυμπιακός δεν θα ήταν αντίθετος σε μία τέτοια περίπτωση, θέλοντας να κλείσει άμεσα τις υποθέσεις των παικτών που δεν υπολογίζονταν από τον Μίτσελ. Τις προηγούμενες ημέρες άλλωστε, υπήρξε η παραχώρηση πολλών παικτών, είτε με μεταγραφή είτε με τη μορφή του δανεισμού.

Ο Άβιλα όλο αυτό το διάστημα εξετάζει κι άλλες προτάσεις, περίμενε κάτι και από την Ισπανία, ενώ ανοιχτό ήταν το ενδεχόμενο επιστροφής στην Αγγλία. Ορισμένοι, συνέδεαν ακόμη και το όνομα της Γουέστ Μπρομ, της ομάδας που ανέλαβε ο Κάρλος Κορμπεράν.

Διαβάστε επίσης