Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σε λειτουργία «παιχνίδι με το παιχνίδι»

Σε λειτουργία «παιχνίδι με το παιχνίδι»
Πέμπτη, 19 Ιανουαρίου 2023 - 10:11

Είναι γεγονός ότι ο Ολυμπιακός διαρκώς βελτιώνει την εικόνα του, εντός αγωνιστικού χώρου. Καταγράφει σερί νικών και αποτελεσμάτων σε πρωτάθλημα και Κύπελλο και γίνεται ολοένα και πιο συμπαγής, αλλά και δημιουργικά καλύτερος. Και αυτή τη στιγμή, ενώ ακόμη μπαίνουν κομμάτια στο «παζλ» της ομάδας του Μίτσελ, ο Θρύλος οφείλει να κοιτάζει μόνο το παιχνίδι μπροστά του. Ο Ολυμπιακός οφείλει σε κάθε ματς να κρατάει τα καλά και να πετάει τα άσχημα. Την Κυριακή με τον Ατρόμητο καλύτερος, στη ρεβάνς του Χαριλάου ακόμη περισσότερο.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Τα παιχνίδια είναι πολλά και διαδοχικά. Δεν έχει δυνατότητα, αυτή τη στιγμή, ο Μίτσελ να σχεδιάσει πολύ μπροστά. Οφείλει απλώς να κοιτάζει το επόμενο παιχνίδι και τίποτα παραπάνω. Η ομάδα πρέπει να συνεχίσει να δουλεύει σε καλό επίπεδο και να παίρνει αποτελέσματα. Ουσία και ψυχολογία. Είναι ξεκάθαρο ότι μόνο έτσι θα φτάσει στους στόχους της. Στο πρωτάθλημα υπάρχει δρόμος, στο Κύπελλο το ίδιο. Και ο Ολυμπιακός έχει τη δυνατότητα να είναι παρών σε όλους τους στόχους του, μέχρι το φινάλε.

Διαβάστε επίσης

Τα Ελληνόπουλα είναι εδώ

Τα Ελληνόπουλα είναι εδώ

Ο Θανάσης Ανδρούτσος φώναξε «παρών». Μαζί του οι Ρέτσος, Τζολάκης, Ντόη, Μασούρας, Μπουχαλάκης, Βρουσάι και λοιποί.

Όσο ο Λάτο παίζει βασικός… (video)

Όσο ο Λάτο παίζει βασικός… (video)

Ο αριστερός μπακ που θέλει ο Μίτσελ, έπαιξε και χθες, για το Κόπα Ντελ Ρέι, βασικός και… δεξιά στα χαφ. Περιπλέκεται η μεταγραφή του, όσο συνεχίζει να γράφει συμμετοχές.