Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μίτσελ: «Το σύστημα με τα δεκάρια δικαιώνεται από τα αποτελέσματα, έχω παίκτες για το plan B»

Μίτσελ: «Το σύστημα με τα δεκάρια δικαιώνεται από τα αποτελέσματα, έχω παίκτες για το plan B»
Παρασκευή, 20 Ιανουαρίου 2023 - 18:32

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην τελική ευθεία της προετοιμασίας για το παιχνίδι της 19ης αγωνιστικής της Super League με αντίπαλο τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, με στόχο άλλη μία νίκη στον δρόμο προς την κορυφή.

Μάλιστα, ο Μίτσελ στις δηλώσεις του στη NOVA ενόψει του αγώνα με τον Ατρόμητο ανέφερε μεταξύ άλλων ότι ο Θρύλος πρέπει να είναι συγκεντρωμένος και σοβαρός για να πετύχει μια ακόμα νίκη απέναντι στους Περιστεριώτες.

Παράλληλα αναφέρθηκε στο σύστημα με τα δεκάρια, τονίζοντας ότι αποδίδει καλά, όμως χρειάζεται και τις εναλλακτικές λύσεις όταν δεν αποδίδει αυτό το σύστημα, όπως συνέβη στα πρόσφατα ματς με τον Μασούρα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μίτσελ:

Για το ματς με τον Ατρόμητο: "Ελπίζουμε ότι θα πάνε τα πράγματα το ίδιο καλά. Στα προηγούμενα τρία ματς για το πρωτάθλημα και το Κύπελλο είχαν πάει καλά για εμάς και ελπίζω να έχουμε το ίδιο αποτέλεσμα. Όμως πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί και σοβαροί. Ο Ατρόμητος έχει καλούς παίκτες, οπότε πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι".

Για το αν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών: "Όχι δεν έχουμε τραυματισμούς, είμαστε όλοι καλά. Περιμένουμε να εκτιμήσουμε την τελική κατάσταση κάποιων ποδοσφαιριστών που είχαν κάποιες ενοχλήσεις για να δούμε αν θα είναι μαζί μας στην αποστολή".

Για το σύστημα με τα δεκάρια και αν έχει plan B κόντρα σε ομάδες που μπορούν να το αντιμετωπίσουν: "Λίγο πολύ έχουμε δείξει τι μπορούμε να κάνουμε όταν το σύστημα δεν αποδίδει. Αυτό που έχουμε σκοπό είναι να έχουμε 16-17 ποδοσφαιριστές σε όλα τα παιχνίδια, ώστε να έχουμε εναλλακτικές.

Όπως και αν ξεκινάει ένα παιχνίδι, ξεκινάει για περισσότερο από 90 λεπτά. Οπότε 16 ποδοσφαιριστές θα χρειαστούν για το αποτέλεσμα, όχι έντεκα.

Ξέρω ότι γίνεται αρκετή συζήτηση για αυτό το σύστημα, αλλά τα αποτελέσματα μας δικαιώνουν. Έχει δουλέψει καλά στα παιχνίδια μας. Σε παιχνίδια όμως που έπρεπε να έχουμε εναλλακτική, ο Μασούρας αποδείχθηκε πολύ καλή λύση, όπως φάνηκε στο αποτέλεσμα. Πάντα σκεφτόμαστε στο πως θα έχουμε άλλες λύσεις".

Διαβάστε επίσης

Στην προπόνηση της Ρεάλ ο Μαρσέλο (video)

Στην προπόνηση της Ρεάλ ο Μαρσέλο (video)

Ο παγκόσμιος Βραζιλιάνος είναι τραυματίας και εκτός δράσης αυτό το διάστημα. Έτσι, εκμεταλλευόμενος την αποχή του από τις προπονήσεις, βρέθηκε στο προπονητικό της πρώην ομάδας του.