Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μεταγραφή Ραμόν: Αντίστροφη μέτρηση για την ανακοίνωση

Μεταγραφή Ραμόν: Αντίστροφη μέτρηση για την ανακοίνωση
Σάββατο, 21 Ιανουαρίου 2023 - 11:17

Ήρθε για λογαριασμό του Ολυμπιακού ο Ραμόν Ράμος Λίμα! Ο Βραζιλιάνος μπακ είναι στην Ελλάδα από το βράδυ της Παρασκευής και αναμένεται άμεσα να ανακοινωθεί, ώστε να αποτελέσει και επισήμως τον νέο αριστερό αμυντικό του Θρύλου. Μία προσθήκη για το «σήμερα» και για το «αύριο», αφού ο νεαρός (ούτε καν 22 ετών) ακραίος μπακ είναι ιδιαιτέρως ταλαντούχος και με προοπτική εξέλιξης.

Πλέον, η αντίστροφη μέτρηση για τα… επίσημα, τελειώνει. Ο Ραμόν περνάει από ιατρικές εξετάσεις, εργομετρικά και όλους τους απαραίτητους αθλητικούς ελέγχους, πριν από την ολοκλήρωση κάθε μεταγραφής. Ο ποδοσφαιριστής στη συνέχεια υπογράφει το συμβόλαιό του με τους πρωταθλητές Ελλάδας. Ανακοινώνεται. Παρουσιάζεται. Και… φουλ για δουλειά!

Στόχος είναι ο Ραμόν να μπει όσο το δυνατόν πιο άμεσα στην καθημερινότητα της ομάδας. Από τον Ολυμπιακό θα κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να προσαρμοστεί ο νεαρός αμυντικός, όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, στην ελληνική πραγματικότητα και στην πραγματικότητά στο Ρέντη. Ο Ραμόν, από την πλευρά του, δείχνει έτοιμος για το μεγάλο βήμα και για να παίξει σε υψηλό επίπεδο, στην Ευρώπη! Αναμένουμε τα σπουδαία, λοιπόν…

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης