Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κολομβιανοί: «Ο Μίτσελ θέλει να κρατήσει τον Χάμες στον Ολυμπιακό»

Κολομβιανοί: «Ο Μίτσελ θέλει να κρατήσει τον Χάμες στον Ολυμπιακό»
Κυριακή, 22 Ιανουαρίου 2023 - 13:19

Ο Χάμες είναι καλά στον Ολυμπιακό, παίζει ωραία μπάλα, έχει αναλάβει ηγετικό ρόλο και γενικά περνάει μια καλή φάση στην καριέρα του. Βγάζει εδώ τον καλό εαυτό του και βεβαίως τραβάει τα βλέμματα από το εξωτερικό. Αρκετές ομάδες τον… ζαχαρώνουν. Και τα σενάρια… πάνε και έρχονται. Ο Ολυμπιακός έχει εκφραστεί επισήμως για το θέμα. «Όποιος θέλει να βλέπει τον Χάμες, μπορεί να έρχεται στο Καραϊσκάκη», είχε πει ο Κώστας Καραπαπάς. Σαφής. Ξεκάθαρος. Έβαλε τέλος στην… όρεξη ορισμένων.

Τώρα, έρχονται αναφορές από την πατρίδα του, στο θέμα. «Η καλή απόδοση που έχει, έχει τραβήξει το ενδιαφέρον ομάδων από την Ευρώπη. Πρόσφατα, αναφέρθηκε ότι η τουρκική Γαλατασαράι τον θέλει τη μεταγραφική περίοδο που διανύουμε. Προς το παρόν φαίνεται δύσκολο να αποφασίσει να αλλάξει σε αυτό το σημείο της καριέρας του», αναφέρει το futbolete, για να προσθέσει ότι και ο Μίτσελ θέλει τον Χάμες εδώ: «Ο Μίτσελ δεν θέλει να φύγει ο Χάμες Ροντρίγκες από τον Ολυμπιακό», προσθέτει το Μέσο από την πατρίδα του παγκόσμιου Κολομβιανού αστέρα του Θρύλου.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Η ΕΠΟ στο ραντάρ του Μαρινάκη

Η ΕΠΟ στο ραντάρ του Μαρινάκη

Τρέμουν στο Πάρκο Γουδή με τις εύστοχες παρεμβάσεις του Προέδρου του Ολυμπιακού και της Σούπερ Λίγκας. Οι καταγγελίες του δείχνουν ότι ο πόλεμος είναι διαρκείας.

Δεν χρειάζεται να λέμε τα αυτονόητα

Δεν χρειάζεται να λέμε τα αυτονόητα

Ο Ραμόν ήρθε για να βοηθήσει τον Ολυμπιακό να γίνει καλύτερος αριστερά. Αν θα πιάσει ή όχι, θα φανεί ΜΟΝΟ στο γήπεδο. Το αν ο Ολυμπιακός επενδύει με τις μεταγραφές του, το ξέρουμε.