Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έτσι να είναι, να διαλύει και την «εξυγίανση»

Έτσι να είναι, να διαλύει και την «εξυγίανση»
Πέμπτη, 26 Ιανουαρίου 2023 - 09:43

Πολλαπλά τα κέρδη του Ολυμπιακού από τη μεγάλη νίκη και πρόκριση στους «4» του Κυπέλλου, επί του Άρη. Κόντρα σε όσα πήγαν να του… σκαρώσουν πάλι, οι «εξυγιαντές», ο Θρύλος απάντησε με ψυχραιμία, με σωστή αντιμετώπιση και με καρύδια. Πολλά κιλά καρύδια… Αγωνιστικά έπαιξε το ματς καλά τακτικά. Αλλά όταν πήγαν πάλι να τον «κλέψουν», έβγαλε ψυχή και τους «πάτησε»! Η νίκη-πρόκριση επί του Άρη, οδηγός νοοτροπίας, για τη συνέχεια!

Έτσι πρέπει να είναι, να διαλύει και την «εξυγίανση» αι τα αίσχη της. Το νέο αίσχος που πήγε να παιχτεί μπροστά στα μάτια όλων των Ελλήνων ποδοσφαιρόφιλων, στο «Κλεάνθης Βικελίδης», δεν πέρασε… Και δεν θα περνάει ποτέ, κανένα, όσο ο Ολυμπιακός παίζει με πάθος και με ψυχή. Γιατί; Γιατί πάντοτε είναι ανώτερος των «απέναντι». Ξεκάθαρα. Πάντοτε είναι ποιο ποιοτικός. Όταν λοιπόν καταθέτει και ψυχή, δεν θα τους φτάνουν ούτε τα διαιτητικά αίσχη, για να τον νικήσουν.

Μεγάλο μάθημα το ματς της Τετάρτης. Προχωράμε δυνατά και με ακόμη μεγαλύτερη όρεξη, η ομάδα πρέπει να βελτιωθεί και άλλο, αλλά πάνω από όλα… να καταθέτει σε κάθε ματς τα ΚΑΡΥΔΙΑ της!

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Λάμψη! Μας συζητάει όλη η Ευρώπη!

Λάμψη! Μας συζητάει όλη η Ευρώπη!

Το γήπεδο Καραϊσκάκη, το ομορφότερο γήπεδο της Ελλάδας, γεμάτο ευρωπαϊκή ιστορία και μεγάλα ευρωπαϊκά ματς, θα φιλοξενήσει ένα ποδοσφαιρικό υπερθέαμα, προβάλλοντας τη χώρα!