Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στον Κουρμπέλη προστασία, στον Ντόη κόκκινη

Στον Κουρμπέλη προστασία, στον Ντόη κόκκινη
Πέμπτη, 26 Ιανουαρίου 2023 - 21:59

Όλη η Ελλάδα είδε τι πήγαν να κάνουν στο "Κλ. Βικελίδης" και τον αγώνα Κυπέλλου του Ολυμπιακού με τον Άρη. Εκεί όπου ο Ούγγρος διαιτητής Ιστβάν Βαντ με το έτσι θέλω πήγε να βάλει τον Άρη στο παιχνίδι της πρόκρισης.

Στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης ο Ούγγρος έδωσε ένα ανύπαρκτο πέναλτι υπέρ του Άρη και σα να μην έφτανε αυτό έβγαλε από τον αγώνα με απευθείας κόκκινη τον Αντρέα Ντόη, κάτι το οποίο σημαίνει πως δεν θα παίξει την Κυριακή με τον ΟΦΗ στο Καραϊσκάκη για το πρωτάθλημα. Βέβαια ο Τζολάκης τους χάλασε τα σχέδια και έπιασε το πέναλτι του Γκρέι και λίγο αργότερα ο Ελ Αραμπί "κάρφωσε" τον Άρη για το 0-1!

Αυτή όμως ακριβώς είναι η εντολή στους διαιτητές, να "χτυπούν" τον Ολυμπιακό με οποιονδήποτε τρόπο και φαίνεται αυτό κάθε φορά είτε σε ματς πρωταθλήματος είτε στο Κύπελλο.

Πόσο διαφορετική είναι η αντιμετώπιση απέναντι στις άλλες ομάδες από τους διαιτητές της ΚΕΔ της ΕΠΟ; Φάνηκε ξεκάθαρα στον αγώνα Κυπέλλου του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο. Εκεί όπου στο 56' του αγώνα ο Κουρμπέλης του Παναθηναϊκού έριξε αγκωνιά σε παίκτη του ΠΑΟΚ και ενώ είχε ήδη μία κίτρινη στη συγκεκριμένη φάση ο Φιλανδός ρέφερι Πέτρι Βίλιανεν ούτε καν έκανε κίνηση για τη δεύτερη κίτρινη στον αρχηγό του Παναθηναϊκού.

Εντάξει λογικό αυτό, γιατί να μπαίνει σε... περιπέτειες ο Παναθηναϊκός και να μην έχει τον Κουρμπέλη στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης εκτός έδρας για το πρωτάθλημα...

Ξεκάθαρα προστάτεψε ο διαιτητής τον Παναθηναϊκό, ενώ στον Ολυμπιακό έκανε τα πάντα για να δώσει ανύπαρκτο πέναλτι και ανύπαρκτη κόκκινη κάρτα στον Ντόη.

Διαβάστε επίσης