Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μπιέλ: «Μπορούμε να δώσουμε περισσότερα»

Μπιέλ: «Μπορούμε να δώσουμε περισσότερα»
Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2023 - 17:23

Αισιόδοξος για την πορεία του Ολυμπιακού στη συνέχεια, εμφανίστηκε ο Πεπ Μπιέλ, σε δηλώσεις του στην «Cosmote TV». Ο Ισπανός άσος του Θρύλου δήλωσε, μεταξύ άλλων: «Πιστεύω, πως έχουμε κι άλλα περιθώρια βελτίωσης. Νομίζω, πως αυτή η ομάδα μπορεί να δώσει περισσότερα. Παίρνοντας τα αποτελέσματα, κερδίζεις αυτοπεποίθηση και αυτό σε βοηθάει για να βελτιωθείς περισσότερο».

Πιο αναλυτικά, ο «ερυθρόλευκος» άσος είπε αρχικά: «Πάντα είναι ωραίο να κερδίζεις (σ.σ. για το ματς Κυπέλλου με τον Άρη). Πάντα είναι ωραίο να παίρνεις μια πρόκριση και ιδιαίτερα, όταν παίζεις απέναντι σε μια δύσκολη ομάδα. Μας χαροποίησε η νίκη, αλλά γενικότερα, διανύουμε μια καλή περίοδο και είμαστε χαρούμενοι για αυτό. Κόντρα στον ΟΦΗ, θα δώσουμε το 100%. Θα κάνουμε τα πάντα, για να επιστρέψουμε στις νίκες και στο πρωτάθλημα. Συμβαίνει καμιά φορά να προσπαθείς, αλλά να μην καταφέρνεις να πάρεις το αποτέλεσμα που θέλεις, όμως εμείς θα προσπαθούμε πάντα και θα τα δίνουμε όλα για τη νίκη. Πιστεύω, πως έχουμε κι άλλα περιθώρια βελτίωσης. Νομίζω, πως αυτή η ομάδα μπορεί να δώσει περισσότερα. Παίρνοντας τα αποτελέσματα, κερδίζεις αυτοπεποίθηση και αυτό σε βοηθάει για να βελτιωθείς περισσότερο».

Με τον Ισπανό παικταρά των Πειραιωτών να συμπληρώνει, στη συνέχεια: «Η φυσική μου θέση είναι πίσω από τον επιθετικό. Εκεί έχω συνηθίσει να παίζω και εκεί νιώθω πιο άνετα. Πολλές φορές, όμως, παίρνω τις οδηγίες από τον προπονητή να αλλάζω θέσεις και να συμβαίνει αυτό είτε από παιχνίδι σε παιχνίδι, είτε μέσα στον ίδιο τον αγώνα. Δεν έχω ιδιαίτερο πρόβλημα με αυτό. Μπορώ να το κάνω και μου αρέσει αυτό σύστημα, επομένως δεν έχω καμία προτίμηση για το που θα αγωνίζομαι».

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Και εγένετο «Stoiximan Super League»

Και εγένετο «Stoiximan Super League»

Ομόφωνα εγκρίθηκε από το ΔΣ της Super League η χορηγία-μαμούθ που κλείστηκε με προσπάθειες του προέδρου της, Βαγγέλη Μαρινάκη.