Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Μαρινάκης λύνει το πρόβλημα με τα χρήματα από το στοίχημα

Ο Μαρινάκης λύνει το πρόβλημα με τα χρήματα από το στοίχημα
Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2023 - 17:42
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Τέλος καλό, όλα καλά, όπως όλα δείχνουν, σχετικά με τα χρήματα που δίνει το κράτος στις ΠΑΕ ως ενίσχυση από τη φορολόγηση των παικτών του στοιχήματος. Με πρωτοβουλία του Βαγγέλη Μαρινάκη, εξέλιξη που έγινε γνωστή στο ΔΣ του συνεταιρισμού, λύνεται και το πρόβλημα αυτό και ο πρόεδρος του Ολυμπιακού και της Super League απέδειξε ότι όχι μόνο νοιάζεται για το γενικό καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου αλλά και ότι βάζει ψηλά τον πήχη. Με άλλα λόγια υλοποιεί στο ακέραιο τις υποσχέσεις του.

Μόνο ο Μαρινάκης μπορεί να λύσει το πρόβλημα. Με κινήσεις του προέδρου του Ολυμπιακού και της Super League και μετά από συζητήσεις με την κυβέρνηση οι ομάδες θα πάρουν τα χρήματα που ήθελαν, δηλαδή από 1,5 εκατ. ευρώ. Πολύ σύντομα αναμένεται να γίνουν γνωστές όλες οι λεπτομέρειες. Αρχικά, δινόταν από 1 εκατ. ευρώ, όμως ο Μαρινάκης έκανε παρέμβαση και αλλάζει τα δεδομένα, ώστε να δώσει μεγαλύτερη οικονομική ανάσα.

Πλέον, υπάρχουν αποδείξεις για τη μεγάλη προσφορά του Μαρινάκη ως προέδρου της Λίγκας. Να θυμίσουμε ότι σήμερα ανακοινώθηκε επίσημα και η χορηγία-μαμούθ με τη Stoiximan, η οποία εγκρίθηκε ομόφωνα.

Διαβάστε επίσης