Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σκάνδαλο υπέρ της ΑΕΚ και με την... βούλα από τον Γκοντίνιο

Σκάνδαλο υπέρ της ΑΕΚ και με την... βούλα από τον Γκοντίνιο
Κυριακή, 29 Ιανουαρίου 2023 - 23:07

Πέφτουν οι μάσκες σχετικά με τη διαιτησία 100-0 του Πορτογάλου Γκοντίνιο στο παιχνίδι ΑΕΚ-Αρης 3-0. Το πέναλτι του τερματοφύλακα Αθανασιάδη στον Φαμπίνιο έβγαζε μάτια και κακώς δεν καταλογίστηκε στο 53', ενώ κατά ...σύμπτωση «κοιμήθηκε» και ο συμπατριώτης του Ναρκίσο στο VAR. Πολλές συμπτώσεις και πολλές προκλήσεις μαζί, για να ευνοηθεί η ΑΕΚ.

Εβγαζε μάτια το πέναλτι σε βάρος της ΑΕΚ καθώς σε παρόμοια φάση ο Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας) είχε δώσει πέναλτι υπέρ της στα Γιάννινα, όπως και χθες ο Τσέτσιλας (Γρεβενών) στο Βόλος-Παναιτωλικός 2-3. Μονά ζυγά δικά τους τα θέλουν στην... εξυγίανση και αρχιδιαιτητής Στιβ Μπένετ αδυνατεί να ελέγξει την κατάσταση.

Το ματς ΠΑΣ Γιάννινα-ΑΕΚ 0-1, στο οποίο αναφερόμαστε έγινε στις 25/10/20, και πρόκειται για παρόμοιο με το σημερινό πέναλτι του Χουτεσιώτη στον Χνιντ στο 15'. Μάλιστα, ο Διαμαντόπουλος κλήθηκε στο VAR από τον Γκορτσίλα (Μακεδονίας), προκειμένου να υποδείξει την παράβαση και ο Ανσαριφάρντ με την εκτέλεση του πέναλτι πέτυχε το μοναδικό γκολ της ΑΕΚ.

Θέλετε κι άλλες αποδείξεις για το 100-0 υπέρ της ΑΕΚ από τον Γκοντίνιο; Παρόμοιο πέναλτι με αυτό που «έπνιξε» ο απίθανος Πορτογάλος έδωσε ο διαιτητής Τσέτσιλας στο χθεσινό ματς Βόλος-Παναιτωλικός 2-3, όταν ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων Στεργιώτης «γκρέμισε» τον Οζέγκοβιτς στο 59'.

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΠΕΝΑΛΤΙ ΤΟΥ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-ΑΕΚ 0-1

ΣΤΑ 45'' ΤΟΥ ΒΙΝΤΕΟ:

Κι εδώ, δείτε τη φάση στο Βόλος-Παναιτωλικός.

Διαβάστε επίσης